«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθη 31χρονος για ναρκωτικά στη Ναύπακτο

Κατασχέθηκαν 14,5 γραμμάρια ηρωίνης και φαρμακευτικά δισκία
 
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αντίσταση και κατοχή ναρκωτικών και όπλου.
Ειδικότερα...
ο δράστης αντιστάθηκε σθεναρά στους αστυνομικούς οι οποίοι επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ενώ σε σωματική έρευνα που του διενεργήθηκε μετά την ακινητοποίηση του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα εξής :
•    Ποσότητας ηρωίνης, σε μορφή βράχου, βάρους 14,5 γραμμάριων.
•    Επτά φαρμακευτικά – ναρκωτικά χάπια.
•    Ένα στιλέτο.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού  για μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
   
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 18χρονος ημεδαπός διότι διαπιστώθηκε να μην έχει προβεί στην έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας ως όφειλε.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά    
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στον Ελαιώνα Αιγιαλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 37χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στα Βραχνέικα Αχαΐας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που του ενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη χθες το πρωί, στα Δουνέικα Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού μικτού βάρους -17,5- γραμμαρίων.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στην Αμαλιάδα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας,  ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε μικροαντικείμενα από περίπτερο ημεδαπού στην Αμαλιάδα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

  Σύλληψη  ημεδαπού για ναρκωτικά    
Συνελήφθη χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 41χρονος ημεδαπός καθότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικρό αριθμό φαρμακευτικών ναρκωτικών δισκίων στερούμενος την απαιτούμενη ιατρική συνταγή

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσία περί ασφαλούς φύλαξης των όπλων    
Συνελήφθη χθες το πρωί, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 52χρονος ημεδαπός διότι προχθές το βράδυ, άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν, μεταξύ άλλων,  από αποθήκη του ένα   κυνηγετικό όπλο (δίκαννο) του οποίου η άδεια είχε λήξει από το 2004.