«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη χθες αργά το βράδυ, στο 68ο χιλ. Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη σήμερα, τα ξημερώματα, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 28χρονος υπήκοος Ηνωμένων Πολιτειών, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά    
Συνελήφθη σήμερα, τα ξημερώματα, στην Πατρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, 37χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση   
Συνεληφθη χθες το πρωί, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, μια 25χρονη ημεδαπή διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών  με την  οποία είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης έξι  μηνών για απείθεια.

Σύλληψη ημεδαπού για επεισόδιο σε κατάστημα    
Συνεληφθη χθες τα ξημερώματα, σε χωριό των Καλαβρύτων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ένας 63χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απείθεια και παράβαση του Νομού περί όπλων.

Ειδικότερα ο δράστης μετέβηκε ξημερώματα σε καφενείο της περιοχής, το οποίο ήταν σε λειτουργία, και απείλησε θαμώνα του καταστήματος με ένα σουγιά. Ο δράστης αφοπλίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων που προσέτρεξαν στο σημείο. Ο σουγιάς κατασχέθηκε.