«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Π. Μοσχολιός: Τα χρόνια φεύγουν, τα προβλήματα της ύδρευσης έρχονται…

Είναι γνωστά τα προβλήματα, που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό, και αφορούν στην διαχείριση από την Δημοτική Αρχή, της ύδρευσης – αποχέτευσης της πόλης και των Δημοτικών Διαμερισμάτων.
Περίεργες καθυστερήσεις διαγωνισμών (βιολογικός καθαρισμός), συνεχόμενα και αυξανόμενα προβλήματα ύδρευσης, προτάσεις που «χάνονται» σε λάθος διεύθυνση, καταγγελίες για παράνομες υδροληψίες κ.α. είναι ζητήματα πρώτης προτεραιότητας και πρέπει να δοθούν άμεσα απαντήσεις, οι οποίες δυστυχώς δεν υπήρξαν στην συζήτηση, που προκαλέσαμε στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο.
           
Σημειώνεται ότι η Δημοτική Αρχή, τρία χρόνια τώρα που βρίσκεται στην Διοίκηση του Δήμου, δεν έχει να επιδείξει τίποτε καινούργιο, δεν ενέταξε κανένα νέο έργο ύδρευσης – αποχέτευσης και απλά διαχειρίζεται τα έργα που παρέλαβε από εμάς.
Το χειρότερο δε είναι ότι δεν είπε κουβέντα για τον σχεδιασμό της(;) στα θέματα αυτά για το επόμενο διάστημα.
Καλούμε λοιπόν την Δημοτική Αρχή επειδή τα προβλήματα αυτά είναι σοβαρά και δυστυχώς αυξανόμενα, να σχεδιάσει και να προτείνει έργα που θα δώσουν λύσεις, ώστε να αποτραπούν τα χειρότερα και να μη χαθούν κι άλλες ευκαιρίες και πόροι από την πόλη και τους πολίτες.