«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν δύο αδέρφια που διακινούσαν ναρκωτικά στην Πάτρα  

Κατασχέθηκαν τρία κιλά κάνναβης και σαράντα γραμμάρια κοκαΐνης περίπου

Τα ναρκωτικά ήταν κρυμμένα μέσα σε κορμό δένδρου και καλυμμένα με φυσική βλάστηση

Συνελήφθησαν, χθες (8-10-2017) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο 34χρονα αδέρφια, υπήκοοι Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα...
οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών,  αξιοποιώντας πληροφορίες και στοιχεία που συνέλεξαν κατά το προανακριτικό τους έργο, πραγματοποίησαν έρευνα σε εξοχική οικία των δραστών στην Πάτρα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

•    Δύο κιλά και (875) γραμμάρια κάνναβης σε τέσσερις ανισοβαρείς συσκευασίες,
•    (39,1) γραμμάρια κοκαΐνης, σε δέκα ανισοβαρείς συσκευασίες,
•    Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
•    Τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε άλλη οικία των δραστών στην Πάτρα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (750) ευρώ.

Σημειώνεται ότι, οι δράστες είχαν αποκρύψει τις συσκευασίες με την κοκαΐνη, εξωτερικά της εξοχικής κατοικίας μέσα σε κορμό δένδρου, ενώ τις συσκευασίες με την κάνναβη σε διαφορετικά σημεία, μέσα σε φυσική βλάστηση, περιμετρικά της οικίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη  ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 45χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα στιλέτο.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός άγνωστου δράστη ο οποίος χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, προσέγγισε μια 70χρονη που κινούνταν πεζή και της αφαίρεσε το τσαντάκι της που περιείχε το χρηματικό ποσό των (35) ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Ο δράστης αναζητείται για να συλληφθεί.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπού για παράνομη διαμονή στη Χώρα   
Συνελήφθη, προχθές το πρωί στη Βάρδα Ηλείας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας, ένας 37χρονος υπήκοος Μπανγκλαντές, ο οποίος διέμενε παράνομα στη Χώρα.

***
Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός  στην Πάτρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας*

Ο δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι έναν 23χρονο υπήκοο Πακιστάν

Συνελήφθη, χθες (5-10-2017) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 24χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αφγανιστάν σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα, ο δράστης χθες το πρωί, στην Πάτρα, διαπληκτίστηκε με έναν 23χρονο υπήκοο Πακιστάν και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στον αριστερό μηρό.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών που περιπολούσαν στην περιοχή, εντοπίζοντας και συλλαμβάνοντας τον δράστη, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε νοσοκομεία της Πάτρας, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η προανάκριση διενεργείται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών  σε συνεργασία με το Γ΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

*Προς διευκόλυνση του αστυνομικού σας ρεπορτάζ σας γνωρίζουμε ότι ο 24χρονος αλλοδαπός που είχε συλληφθεί για απόπειρα ανθρωποκτονιας την 5/10/2017 στην Πάτρα σε βάρος 23 χρόνου Πακιστανου μετά την απολογία του στον ανακριτή Πατρών κρίθηκε προφυλακιστεος σε σωφρονιστικό κατάστημα της Χωρας