«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης έξι ετών και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων δύο ετών, για αδικήματα που αφορούν ψευδείς βεβαιώσεις.


Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
   
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες, στη Βόνιτσα και στο Λουτρό Αμφιλοχίας, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Ακαρνανίας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 28, 35 και 39 ετών, καθώς και ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι...
σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες αργά το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 18χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες, που περιείχαν (7,1) γραμμάρια κάνναβης, συνολικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη τριών ατόμων για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης
   
Συνελήφθησαν, σε διαφορετικές περιπτώσεις, χθες, στο Αιτωλικό και στον Αστακό, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας  Αιτωλίας, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 28 και 37 ετών, καθώς και ένας 50χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικούς ελέγχους που τους διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπών για κλοπή   
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 33χρονος και μια 35χρονη, οι οποίοι αφού διέρρηξαν οικία ημεδαπού, αφαίρεσαν φωτιστικά, εργαλεία και διάφορα άλλα αντικείμενα.

Οι δράστες συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς επ αυτοφώρω στο εσωτερικό της οικίας. 


Συλλήψεις αλλοδαπών για απόπειρα παράνομης εξόδου από την Χώρα
   
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, στον Αερολιμένα Αράξου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί υπήκοοι Παλαιστίνης, (δύο άνδρες και δύο γυναίκες), οι οποίοι συνοδεύοντας τα τέσσερα ανήλικα τέκνα τους, ηλικίας από 2 έως 6 ετών, επιχείρησαν να εξέλθουν από τη Χώρα αεροπορικώς, με προορισμό το Ντίσελντορφ Γερμανίας, έχοντας στην κατοχή τους και κάνοντας χρήση πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

*** 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, ενημερώνει τους πολίτες ότι κατά τη διεξαγωγή της γενικής δοκιμαστικής και της επίσημης Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας, που θα πραγματοποιηθούν στις 23 και 24 Οκτωβρίου 2017, αντίστοιχα, στην Αρχαία Ολυμπία, για τους XIII χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, «Pyeongchang 2018» στη Νότιο Κορέα, δε θα επιτραπεί η είσοδος στην εγκατάσταση φιαλών νερού, αναψυκτικών και θερμών.

Επισημαίνεται ότι, διάθεση νερού θα πραγματοποιείται σε πλαστικά ποτήρια από τον Δήμο Αρχαίας Ολυμπίας, στη Β΄ είσοδο της εγκατάστασης.