«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017

Ενημέρωση από τον Δήμο ΑγρινίουΟ Δήμος Αγρινίου σε συνεργασία με την ΕΣΚΑΒΔΕ (Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Βορειοδυτικής Ελλάδος) προσκαλεί όσες ομάδες ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Εργασιακό Πρωτάθλημα  να προσέλθουν στο Δημαρχείο την Πέμπτη 19 Οκτωβρίου στις 19.30 μ.μ.  για να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες του πρωταθλήματος.
Οι ομάδες θα πρέπει να αποτελούνται από...
εργαζομένους στον ίδιο εργασιακό χώρο ή κλάδο εργασίας,  από ιδιώτες και αυτοαπασχολούμενους ή και από παρέες φίλων που αγαπούν το άθλημα.

***
 Μπριτζ

"Με την συμμετοχή 1000 και πλέον αθλητών πραγματοποιήθηκαν οι Πανελλήνιοι Διασυλλογικοί Αγώνες Μπριτζ 2017 στην αίθουσα ξιφασκίας του Αεροδρομίου του Ελληνικού. Την ομάδα της ΚΕΔΑ εκπροσώπησαν 17 αθλητές σε 4 κατηγορίες πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ενώ για πρώτη φορά αγωνίστηκαν αθλητές μας στην μεγάλη κατηγορία Open αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες. Συγχαρητήρια σε όλους.

Αν θέλετε να γνωρίσετε αυτό το υπέροχο πνευματικό άθλημα αρχίζουν  μαθήματα αρχαρίων την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο εντευκτήριο της ΚΕΔΑ (στα "τρένα").
*