«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

Η ΟΑΣ Αιτ/νιας καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους σε μαζική - μαχητική συμμετοχή στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία Συνταξιούχων του Νομού την Τετάρτη  4 Οκτώβρη στο Αγρίνιο στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.
Η σύνταξη που παίρνουν οι αγρότες στα 67, είναι σύνταξη πείνας, πόσο μάλλον με το νέο ασφαλιστικό νόμο. Δεν φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές ανάγκες επιβίωσης και τους αναγκάζει να συνεχίζουν να δουλεύουν ως τα βαθιά γεράματα.
Γι’ αυτό η πάλη για συντάξεις αξιοπρέπειας πρέπει πλέον για όλους να αποτελεί μονόδρομο. Τονίζουμε ότι...
μόνο με τους κοινούς αγώνες μπορούμε να τους εμποδίσουμε και να έχουμε κατακτήσεις. Μαζί με τους συμμάχους μας, τους εργαζόμενους, τους μικρούς ΕΒΕ, τους νέους, τις γυναίκες, τους συνταξιούχους των λαϊκών οικογενειών, θα σηκώσουμε άμεσα κι αποφασιστικά, αγωνιστικό τείχος αντίστασης και αντεπίθεσης.
Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Αιτ/νίας εκφράζει την συμπαράσταση της στους συνταξιούχους που αγωνίζονται. Όλοι στη συγκέντρωση που διοργανώνουν τα σωματεία Συνταξιούχων του Νομού την Τετάρτη  4 Οκτώβρη στο Αγρίνιο στις 10.30 π.μ. στον πεζόδρομο της Χαριλάου Τρικούπη.