«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Πρόσκληση Συμμετοχής στο Εκθεσιακό περίπτερο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας στην «NOSTOS EXPO 2016» (14-17 Οκτωβρίου 2016, Ναύπακτος)

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, δίνοντας συνέχεια στις δράσεις εξωστρέφειας και στοχεύοντας στην  δυναμική παρουσία των Αιτωλοακαρνανικών επιχειρήσεων & προϊόντων συμμετέχει στην «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 που θα λάβει χώρα από 14 έως 17 Οκτωβρίου 2016 στη Ναύπακτο.


H «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016 είναι μια έκθεση εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού, ο οποίος και...
αποτελεί  την πιο ραγδαία αναπτυσσόμενη μορφή τουρισμού παγκοσμίως.

Κατά τη διάρκειά της, οι επαγγελματίες του τουρισμού & των αγροδιατροφικών προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να κλείσουν επαγγελματικές συμφωνίες, μιας και στο ευρύτερο πλαίσιο υποστήριξης των εκθετών της, η NOSTOS EXPO 2016 προσφέρει υπηρεσίες που θα συμβάλουν στην προβολή τους στην τοπική αλλά και στη διεθνή αγορά μέσα από την παρουσίαση πολλών προορισμών. Ταυτόχρονα, θα προσφέρει και μια μεγάλη σειρά εκδηλώσεων και σεμιναρίων, καθώς και προτάσεων τοπικής Ελληνικής γαστρονομίας.

Οι εκθέτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν b2b συναντήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες “Ηosted Βuyers” από το εξωτερικό, στις οποίες θα μπορούν να παρουσιάσουν τις υπηρεσίες τους και την περιοχή τους με στόχο τη συμφωνία τουριστικών πακέτων.

Όλοι οι επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας,  που θέλουν να συμμετάσχουν εκθέτοντας τα προϊόντα τους ή την επιχείρηση τους στην «NOSTOS» 1st GREEK ALTERNATIVE TOURISM EXPO 2016, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους έως την 30η Σεπτεμβρίου 2016, στον  κ. Ρόμπολα Γεώργιο, υπεύθυνο συμμετοχής στην έκθεση,  καλώντας τον  στο Τηλ: (+30) 26410 – 74531.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ