«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Εντοπίστηκε πάνω από μισό κιλό κάνναβης σε καφετέρια  στο Αγρίνιο 

Συνελήφθη ο 28χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ κατασχέθηκαν περισσότερα από 560 γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Συνελήφθη, χθες (13-09-2016) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα,  δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας,  δυο ακόμα ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε πλημμελληματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα...
στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί της Ομάδας Ο..Π.Κ.Ε. πραγματοποίησαν σωματική έρευνα στον 18χρονο και τον 17χρονο, κατά την οποία βρήκαν στην κατοχή τους δυο συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης, τις οποίες και κατέσχεσαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 18χρονου, όπου διαμένει και ο 28χρονος, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη μια συσκευασία, που περιείχε εννιά γραμμάρια κάνναβης, καθώς και μια νάιλον σακούλα  με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, από τους Αστυνομικούς τους Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, σε καφετέρια ιδιοκτησίας του 28χρονου,  οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν (551) γραμμάρια κάνναβης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

***
Συνελήφθη 24χρονος αλλοδαπός στην Πάτρα που διέθετε προς πώληση λαθραίο καπνό και τσιγάρα στους πολίτες 

Κατασχέθηκαν 700 περίπου πακέτα τσιγάρων και 14 συσκευασίες καπνού

Συνελήφθη, σήμερα (14-09-2016) το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, ο δράστης ήταν πεζός και διέθετε προς πώληση σε πολίτες 673 πακέτα τσιγάρων και 14 συσκευασίες καπνού των πενήντα γραμμαρίων, τα οποία δεν είχαν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ενώ όλα τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν.

***
Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί στο Γαλατά Μεσολογγίου για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη  κατοχή καπνού και όπλου

Εκριζώθηκαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, κατασχέθηκαν περίπου 1.200 γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα πιστόλι με γεμιστήρα


Συνελήφθησαν, σε δυο διαφορετικές υποθέσεις, σήμερα (13-09-2016) το μεσημέρι, στο Γαλατά Μεσολογγίου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 66 και 45 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της καλλιέργειας ναρκωτικών, της παράβασης του τελωνειακού κώδικα και της παράνομης οπλοκατοχής. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη της εγκληματικότητας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στις οικίες των δυο ημεδαπών, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν :

1) Στην οικία του 66χρονου, ένα δενδρύλλιο κάνναβης, 1.185 γραμμάρια λαθραίου καπνού και ένα πιστόλι,

2)Στην οικία του 45χρονου τρία δενδρύλλια κάνναβης, που καλλιεργούσε στην αυλή του, με το ύψος τους να φτάνει μέχρι και τα τέσσερα μέτρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου.