«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Δήμαρχος Αγρινίου: «Όχι σε hotspot μέσα στην πόλη - Θα μας βρουν απέναντι!»

Δήμαρχος Αγρινίου: Όχι σε hotspot μέσα στην πόλη - Θα μας βρουν απέναντι!
Την κατηγορηματική του αντίθεση, στον επίσημο πλέον σχεδιασμό της Κυβέρνησης, για εγκατάσταση προσφύγων στο Αγρίνιο, επανέλαβε, προς πάσα κατεύθυνση, ο Δήμαρχος της πόλης, κ. Γ. Παπαναστασίου.
Ο κ. Παπαναστασίου, με αφορμή τις εξαγγελίες του Διευθυντή της 6ης Υ.Π.Ε., σε συνέντευξη στο ραδιόφωνο του «Αχελώου», στην οποία επισημοποίησε την ύπαρξη εισηγήσεων για χρησιμοποίηση, μεταξύ άλλων, των εγκαταστάσεων του παλιού Νοσοκομείου Αγρινίου προς το σκοπό αυτό, τονίζει με έμφαση:
«Τώρα που οι φόβοι επιβεβαιώνονται και οι φήμες επισημοποιούνται, θέλω να επαναλάβω την κάθετη αντίθεσή μου.
Ο λαός του Αγρινίου δεν πρόκειται να...


***
ΤΕΛΟΣ στο θέμα "Διοικητικοί Γραμματείς στους Ο.Τ.Α."
ΤΕΛΟΣ στο θέμα Διοικητικοί Γραμματείς στους Ο.Τ.Α.
Το πλαίσιο και τις "κόκκινες γραμμές", σύμφωνα με τις οποίες προσέρχεται στο διάλογο, προσδιόρισε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γ. Πατούλης, κατά τη διάρκεια της τρίτης συνεδρίασης της Επιτροπής για την Αναθεώρηση του Θεσμικού Πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, η οποία πραγματοποιήθηκε, σήμερα, στο ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α., υπό την Προεδρία του γ.γ., Κ. Πουλάκη, και την παρουσία του Υφυπουργού, Γ. Μπαλάφα. Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης επισήμανε ότι, για την ΚΕΔΕ υπάρχουν συγκεκριμένες "κόκκινες γραμμές", τόσο για το θέμα της αλλαγής του εκλογικού συστήματος, με την καθιέρωση της απλής αναλογικής, όσο και...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ