«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Ατύχημα με ελαφρύ τραυματισμό  ημεδαπού
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία για ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στη Λεπενού, όταν 44χρονος ημεδαπός, πραγματοποιώντας εργασίες επισκευής κεραίας σε οικία 82χρονου ημεδαπού, βρισκόμενος σε σκάλα έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να καταπέσει στο έδαφος από ύψους περίπου 1,5 μέτρου και να τραυματισθεί ελαφρά στην σπονδυλική στήλη. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Μεσολογγίου, ένας 21χρονος ημεδαπός, διότι...
αναρριχήθηκε από μεταλλική κατασκευή στον πρώτο όροφο μονοκατοικίας και αποπειράθηκε να διαπράξει κλοπή.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, κλοπή που είχε διαπραχθεί τον Δεκέμβριου του έτους 2015, σε Γυμνάσιο της Ναυπάκτου.

Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 21χρονου υπηκόου Αλβανίας, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Ειδικότερα, ο δράστης είχε διαρρήξει την κεντρική είσοδο του σχολικού συγκροτήματος και αφού εισήλθε στο εσωτερικό του είχε αφαιρέσει διάφορα αντικείμενα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο συνέβη χθες το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών - Αθηνών, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος ημεδαπός, παρέσυρε 79χρονο πεζό ημεδαπό, που διέσχιζε κάθετα το οδόστρωμα, με αποτέλεσμα  τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Επισημαίνεται ότι ο 36χρονος συνελήφθη για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ από το Τμήμα Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος. 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για ληστεία
    
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα πλησίασε έναν 21χρονο ημεδαπό  που κινούταν πεζός, στην Πάτρα και με την άσκηση σωματικής βίας, του αφαίρεσε το κινητό του τηλέφωνο.  


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Νέα Μανωλάδα, από αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Βουπρασίας,  μια 22χρονη ημεδαπή, διότι ενεργώντας από κοινού με άγνωστο συνεργό της, που αναζητείται, διέρρηξαν οικία 30χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν κοσμήματα και ένα κινητό τηλέφωνο.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (19-02-2018 έως 25-02-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :


•    Την Τρίτη 20-02-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιρά – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Τετάρτη 21-02-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Κατοχή – Νεοχώρι - Μάστρο – Χρυσοβέργι.
•    Την Πέμπτη 22-02-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Άνω Μακρυνού – Κάτω Μακρυνού  - Καψοράχη  - Δαφνιάς  - Τριχώνιο  - Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχία.
•    Την Παρασκευή 23-02-2018 και κατά τις ώρες 09:00 - 16:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καταφύγιο – Αναβρυτή – Κεντρική –Άνω Χώρα – Αμπελακιώτισσα - Ελατού – Τερψιθέα - Λιμνίτσα.
•    Το Σάββατο 24-02-2018 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι –– Μάστρο – Κατοχή - Χρυσοβέργι.