«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση από τον Δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η συνάντηση της κ. Ντόρας Μπακογιάννη με τον Δήμαρχο Αγρινίου Γιώργο Παπαναστασίου.
Η βουλευτής  της ΝΔ και Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης ζήτησε να ενημερωθεί για τις διεκδικήσεις της δημοτικής αρχής: « Συγχαρητήρια Δήμαρχε. Η πόλη έχει αλλάξει. Αναγνωρίζω την μεγάλη προσπάθεια που κάνατε και η οποία δυστυχώς προσκρούει στα γνωστά γραφειοκρατικά προβλήματα της συγκεκριμένης κυβέρνησης...
Ήθελα να ενημερωθώ από εσάς έτσι ώστε να μπορέσουμε να συντονίσουμε τον βηματισμό μας και να οργανώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πολιτική μας για την αυτοδιοίκηση».
Ο Γιώργος Παπαναστασίου  ευχαρίστησε την κ. Μπακογιάννη για την  επίσκεψή της :«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή υποδεχόμαστε την κ. Μπακογιάννη η οποία αποτελεί μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και  για την χώρα.  Επειδή υπήρξε επιτυχημένη  αυτοδιοικητικός, ως Δήμαρχος της πρωτεύουσας,  μπορεί να καταλάβει  σε ποιο σημείο  σήμερα έχουν καταντήσει την Τ.Α. Τα οικονομικά των δήμων είναι σε τραγική κατάσταση  και προσπαθούμε με χρηστή διαχείριση να αποδώσουμε στους δημότες ότι καλύτερο για τα δεδομένα της εποχής. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία που μας δώσατε να εκθέσουμε τα αιτήματα μας».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***
Στο κλειστό γήπεδο στην Αερογέφυρα πραγματοποιήθηκε φέτος η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας των υπαλλήλων του Δήμου Αγρινίου παρουσία Αντιδημάρχων  και  Δημοτικών Συμβούλων.

 Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γεώργιος  Παπαναστασίου έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους το 2018  να είναι ένα έτος με υγεία και δημιουργικότητα ενώ  ευχαρίστησε τους εργαζομένους σε όλες τις διευθύνσεις για την αρμονική συνεργασία: «Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά με αισιοδοξία ελπίζοντας ότι θα δούμε να αποδίδουν όλα όσα βήμα βήμα χτίσαμε την χρονιά που πέρασε. Στην προσπάθεια αυτή  αξιοποιούμε το πολύτιμο έμψυχο δυναμικό, μόνιμους και συμβασιούχους. Σας εμπιστευόμαστε, σας πιστεύουμε, στηριζόμαστε στις γνώσεις σας και είμαστε σίγουροι ότι πέρα από τις όποιες δυσκολίες όλα θα πάνε καλά. Φέτος, αξίζει βραβείο σε κάθε έναν από εσάς γιατί την κρίσιμη στιγμή, όταν οι συμπολίτες μας βρέθηκαν  σε δύσκολη κατάσταση με την εκδήλωση ακραίων καιρικών φαινομένων, εσείς δείξατε αφοσίωση, πειθαρχία και αποθέματα ψυχής. Σε όλους εσάς αξίζουν συγχαρητήρια, είμαι υπερήφανος για την απόδοσή σας.
 Εύχομαι το νέο έτος να είναι έτος ειρήνης, αγάπης και να είμαστε όλοι υγιείς. Μια τέτοια μέρα δεν προσφέρεται για απολογισμό ή αναφορά σε μελλοντικούς σχεδιασμούς. Αυτό όμως που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι και αυτή τη χρονιά δεν θα πάψουμε να παλεύουμε για την ανάπτυξη και την ευημερία της πόλης και των ανθρώπων της. Θα ήθελα ακόμη να σας πω,  με κάθε ειλικρίνεια, ότι η Δημοτική Αρχή κι εγώ προσωπικά είμαστε δίπλα σας σε κάθε δυσκολία που μπορεί να προκύψει. Θέλω να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας και να ευχηθώ καλή χρονιά».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν για την συνολική προσφορά τους οι υπάλληλοι που συνταξιοδοτήθηκαν την περσινή χρονιά.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

***
ANAKOINΩΣΗ ΔΑΚ - ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Από το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης»  ανακοινώνεται ότι την Δευτέρα 05/02/2018 θα επαναλειτουργήσει το κολυμβητήριο μετά τις εργασίες κατασκευής των δύο νέων αποδυτηρίων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των αθλουμένων.

 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ