«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 47χρονος ημεδαπός διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη συνολικού βάρους 5,7 γραμμαρίων.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά   
Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να κατέχει κάνναβη συνολικού βάρους τριών γραμμαρίων.

Σύλληψη δύο  ημεδαπών για ναρκωτικά   
Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 49 και 45 ετών διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχαν κάνναβη βάρους έξι γραμμαρίων.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για θανάτωση ζώου συντροφιάς
Από τους αστυνομικούς του αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη ο οποίος χθες το πρωί, στην Ερυμάνθεια, θανάτωσε ζώο συντροφιάς (σκύλο) 61χρονου ημεδαπού πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο.
Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη χθες το μεσημέρι, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Αιγιαλείας, ένας 40χρονος ημεδαπός καθοτι το πρωί της ίδιας ημέρας, είχε αφαιρέσει τρία τεμάχια σιδερένιων σωλήνων ύδρευσης, μήκους πέντε μέτρων το καθένα ιδιοκτησίας κοινωφελούς επιχείρησης της περιοχής.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Σύλληψη δύο ημεδαπών για κλοπή   
Συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι, στα Χανακια Πύργου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 25 και 24 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού, μετέβησαν στην οικία του 19χρονου ημεδαπού και με το πρόσχημα αρχικα της αγοράς διαφόρων εξαρτημάτων αυτοκινήτου και στη συνέχεια με την μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν δυο καθίσματα τύπου bucket, ένα ράδιο-cd καθώς και μια μοκέτα. Όλα τα κλοπιμαία βρέθηκαν στη κατοχή των δραστών και αποδόθηκαν στο 19χρονο.


***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (5-02-2018 έως 11-02-201, θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 5-2-2018 και κατά τις ώρες 15.00 - 21.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισος – Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
•    Την Τρίτη 6-02-2018 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα – Λευκό - Ταξιάρχης - Μεγάλο Δένδρο – Αετόπετρα – Δρυμώνας – Θέρμο – Αγία Σοφία – Κάτω Μυρτιά.
•    Την Τετάρτη 07-02-2018 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Πατιόπουλο – Χρυσοπηγή – Φλωριάδα – Θεριακήσι – Αμοριανοί - Μαλεσιάδα.
•    Την Πέμπτη 08-02-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Τρυφός – Κομποτή -Αρχοντοχώρι – Αετός – Κονοπίνα – Παπαδάτος – Φυτείες.
•    Την Παρασκευή 09-02-2018 και κατά τις ώρες 15:00 έως 22:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παναγούλα – Βάρνακα  - Κανδύλα – Μύτικα – Πάλαιρο.
•    Το Σάββατο 10-02-2018 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ελαιοχώρι - Καστριώτισσα - Μαρλέσιο – Οικισμοί Συκούλας – Μενιδίου.

***
Συνελήφθη αλλοδαπός στην Πάτρα για διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων

Κατασχέθηκαν περισσότερα από δεκατέσσερα κιλά λαθραίου καπνού και (4.650) πακέτα λαθραίων τσιγάρων

Οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί ξεπερνούν τις (20.000) ευρώ


Συνελήφθη, χθες το βράδυ στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, υπήκοος Πακιστάν, ηλικίας 55 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, σε διαμέρισμα - αποθήκη που διατηρούσε ο 55χρονος, στην Πάτρα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν (14) κιλά και (200) γραμμάρια λαθραίου καπνού, διαμοιρασμένο σε (284) συσκευασίες, (4.650) πακέτα λαθραίων τσιγάρων καθώς και το χρηματικό ποσό των (530) ευρώ.

Τα κατασχεμένα λαθραία καπνικά προϊόντα παραδόθηκαν στο Τελωνείο Πατρών, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι ανέρχονται στο χρηματικό ποσό των (20.108) ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.