«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και όπλου   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 32χρονος ημεδαπός διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν μια συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, δύο ναρκωτικά δισκία και ένα γκλοπ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 14χρονος ημεδαπός, διότι...
στις 26-2-2018 το απόγευμα εισήλθε από ανασφάλιστο παράθυρο σε αρτοποιείο και αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή το ποσό των (300) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, μια 28χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε Δημόσια Υπηρεσία και αφαίρεσε το πορτοφόλι υπαλλήλου που περιείχε το χρηματικό ποσό των (290) ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 30χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε  καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την  οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών  για κλοπή.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ   

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί που αναζητούνταν με εντάλματα σύλληψης
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Γαστούνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, δύο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 30 και 26 ετών, διότι σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης του Ανακριτή Αμαλιάδας, για υπόθεση διάπραξης διακεκριμένων κλοπών.