«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση από τον δήμο Αγρινίου

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ - ΚΙΚΙΛΙΑ

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου υποδέχθηκε στο Δημαρχείο τον Βουλευτή Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλη Κικίλια στο πλαίσιο επίσκεψής του στην Αιτωλοακαρνανία.
Ο  Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και Υπεύθυνος της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα της ΝΔ για την Δυτική Ελλάδα ενημερώθηκε από τον κ. Παπαναστασίου για τις διεκδικήσεις της Δημοτικής Αρχής.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης  ο κ. Παπαναστασίου ευχαρίστησε τον Βουλευτή για την επίσκεψή του και τόνισε μεταξύ άλλων :
«Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχομαι τον φίλο Βασίλη Κικίλια. Με τον κ. Κικίλια μας συνδέουν αγώνες πολλών χρόνων. Είναι από τους πολιτικούς της νέας γενιάς που προσπαθεί να κάνει ότι είναι καλύτερο για τον Τόπο. Τον υποδέχομαι  στο Αγρίνιο όπου είχα την ευκαιρία να συζητήσω μαζί του όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν όχι μόνο την πόλη αλλά και συνολικά  την ανάπτυξη της περιοχής με την ιδιότητα του προέδρου της ΠΕΔ. Προέρχεται από την Αυτοδιοίκηση και γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση της επίλυσής τους».
Ο  κ. Κικίλιας  ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την ενημέρωση και ανέφερε μεταξύ άλλων: « Ευχαριστώ τον Δήμαρχο για την ανταπόκριση στην πρόσκληση μας για διάλογο. Είναι ένας επιτυχημένος και ικανός πολιτικός και  έχει καταφέρει να εκπροσωπεί ένα μεγάλο κομμάτι των πολιτών. Προέρχεται από την παράταξή μας αλλά τον έχει αγκαλιάσει ολόκληρη η κοινωνία. Εμείς στη ΝΔ πιστεύουμε ότι η Αυτοδιοίκηση είναι αυτή που «ακουμπά» στην κοινωνία και αποτελεί  μοχλό ανάπτυξης και πυλώνα της κοινωνίας. Στην περιοχή και το νομό μπορούν να γίνουν πολλά έργα. Ο κ. Παπαναστασίου μου εξήγησε τις λεπτομέρειες που αφορούν  στην μεγάλη πρωτοβουλία για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό που θα δώσει άλλη ώθηση στην πόλη. Όλες αυτές τις προτάσεις οφείλουμε να τις επεξεργαστούμε. Η περιοδεία μου στο νομό έδειξε ότι η Αιτωλοακαρνανία μπορεί να γίνει παράδειγμα για το πώς,  μέσα από την κρίση, μπορεί  να ξεπεταχθεί η ελληνική κοινωνία η οποία  έχει ανάγκη να στηριχθεί σε νέα πρόσωπα. Εσείς  εκπροσωπείτε επάξια τη νέα γενιά. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ υποσχέθηκε λαγούς με πετραχήλια και υφάρπαξε την ψήφο των Ελλήνων. Έτσι ευκαιριακά κατά την γνώμη μας αντιμετωπίζει  και την τοπική αυτοδιοίκηση. Είμαστε εδώ για να προτείνουμε λύσεις. Εξάλλου πιστεύουμε στο ομαδικό παιχνίδι».    

  ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ