«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Απόστολος Κατσιφάρας: «Πολυεπίπεδο πλαίσιο συνεργασίας πάνω από τη Μεσόγειο» - Συνεχίζεται η συνεδρίαση του Πολιτικού  Γραφείου της Διαμεσογειακής Επιτροπής  της CPMR

Η πολιτική συνοχής και το μέλλον της Ευρώπης απασχόλησαν μεταξύ άλλων τις σημερινές εργασίες του Πολιτικού  Γραφείου της Διαμεσογειακής Επιτροπής  της CPMR, που συνεδριάζει  στην Περιφέρεια της Μούρθια της Ισπανίας.
 Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, που προεδρεύει της διαδικασίας, περιέγραψε το τοπίο που διαμορφώνεται, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων:
  
Συντηρήσεις δρόμων, αντιπλημμυρικά και κτηριακές υποδομές δημοπρατήθηκαν από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Δημοπρατήθηκαν το προηγούμενο διάστημα μια σειρά από έργα από την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας όσον αφορά παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, σε υφιστάμενα αντιπλημμυρικά τεχνικά έργα καθώς και σε κτηριακές υποδομές:

Σημαντικές συνεδριάσεις τον Μάρτιο στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Σημαντικές συνεδριάσεις πρόκειται να φιλοξενήσει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, μέσα στο Μάρτιο. Συγκεκριμένα, η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) αποφάσισε να πραγματοποιήσει στην Πάτρα την επόμενη συνεδρίασή της, η οποία προγραμματίστηκε για...

Στην Ισπανία ο Απόστολος Κατσιφάρας για συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR

Στην Μούρθια της Ισπανίας βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας , προκειμένου να μετάσχει στις εργασίες (14-15 Φεβρουαρίου 2018) του Πολιτικού Γραφείου της Διαμεσογειακής Επιτροπής της CPMR.