«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΦΟΡΕΩΝ ΣΤΙΣ 12 ΦΛΕΒΑΡΗ ΣΤΟ Ε.Κ. Αγρινίου

Αγρίνιο 16 / 2 / 2018


Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Φλεβάρη και ώρα  6:30 μ.μ. στα γραφεία του Ε.Κ.Α.  με πρωτοβουλία της Διοίκησης του Ε.ΚΑ.  και τη συμμετοχή εκπροσώπων  της Ομοσπονδίας των Επαγγελματοβιοτεχνών Αιτωλ/νίας, της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλ/νίας  και του Εμπορικού Συλλόγου  Αγρινίου  με θέμα  : Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί  και κατασχέσεις  σπιτιών  και καταθέσεων λαϊκών νοικοκυριών,   αποφασίστηκε να συζητηθεί στα Διοικητικά Συμβούλια των φορέων η πρόταση  για από κοινού  συγκέντρωση διαμαρτυρίας  την Τετάρτη 21 Φλεβάρη και ώρα 11:00 π.μ. στη Δ.Ο.Υ Αγρινίου.
Μετά από συζήτηση στα διοικητικά συμβούλια η πρόταση έγινε αποδεκτή ...
  Οργανώνουμε τον αγώνα μας   ενάντια στις κατασχέσεις σπιτιών  και  καταθέσεων  λαϊκών νοικοκυριών.   Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη .
Καλούμε  και τους άλλους φορείς να συμμετέχουν ενεργά στην κινητοποίηση.
Για την επιτυχία της συγκέντρωσης αποφασίστηκε σειρά  πρωτοβουλιών και καλούμε τους εργαζόμενους  δημόσιου και ιδιωτικού τομέα , τους άνεργους, τους συνταξιούχους , τους μικροεπαγγελματίες- εμπόρους , τη μικρομεσαία αγροτιά να δώσουν μαζικό μαχητικό «παρών»  στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας.
Τα  Δ. Σ.