«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΔΙΕΞΟΔΟΣ - H "ΔΙΕΞΟΔΟΣ" ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ "ΥΠΗΡΕΤΕΣ" ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΟΛΗ

Tην Κυριακή 18 Ιουνίου 2017 στις 8.30 το βράδυ ο Κοινωφελής Πολιτιστικός  Οργανισμός «Διέξοδος»  θα πραγματοποιήσει στον Κήπο του Παλαιού Δημαρχείου (Πέτρινο) επί της οδού Κωνσταντίνου Τρικούπη 7 εκδήλωση με τον τίτλο «Η Διέξοδος τιμά την προσφορά».
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα μιλήσει ο δημοσιογράφος Βασίλης Πάικος με θέμα «Το Μεσολόγγι της Αρχοντιάς» ενώ στη συνέχεια θα απονεμηθούν  τιμητικές διακρίσεις σε Μεσολογγίτες  που με την μακροχρόνια εθελοντική δραστηριότητά τους έχουν συμβάλει στην διατήρηση της ιστορικής μνήμης της πόλης,  στην επέκταση  της ακτινοβολίας της  ή στην διατήρηση της φυσιογνωμίας της καθώς και...
σε «ανεξάρτητους» εθελοντές που, χωρίς να ανήκουν σε ομάδες ή συλλόγους,  φροντίζουν αθόρυβα και σε καθημερινή βάση την «εικόνα» της πόλης.

Πρόκειται για μια εκδήλωση τιμής και απόδοσης ευχαριστιών της «Διεξόδου» προς τους «υπηρέτες της προσφοράς»,  για την οποία   δεν θα αποσταλούν ιδιαίτερες ατομικές προσκλήσεις αφού  η είσοδος στο Κήπο του παλαιού Δημαρχείου θα είναι ελεύθερη.

www.diexodos.com.gr