«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη χθες (16-6-2017) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, 51χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πρωτοδικείου Μεσολογγίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης -18- μηνών και χρηματική ποινή -5.500- ευρώ για κλοπή, εξύβριση, απειλή και για παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών   
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στον κόμβο Κουβαρά, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας  26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους οκτώ γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης και μια καρτέλα που περιείχε πέντε ναρκωτικά χάπια.   


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Τροχαίο ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό ημεδαπού
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου σχηματίστηκε δικογραφία για τροχαίο ατύχημα, το οποίο...
έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα στην Ναύπακτο, όπου δίκυκλη μοτοσικλέτα την οποία οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας της, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου. Ο τραυματίας  διεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Εξιχνίαση ληστείας  
Εξιχνιάστηκε άμεσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ληστεία που έλαβε χώρα χθες (16-6-2017) το πρωί, στην Πάτρα. Δράστες είναι τρεις ημεδαποί, δυο άνδρες και μια γυναίκα, ηλικίας 15, 16 και 35 ετών αντίστοιχα οι οποίοι ενεργώντας από κοινού, προσέγγισαν 49χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Βουλγαρίας, ο οποίος βρισκόταν έξω από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του και με την άσκηση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και του αφαίρεσαν από το αμάξι, το οποίο ήταν ανασφάλιστο, το χρηματικό ποσό των -1.240- ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά και οπλοκατοχή  
Συνελήφθη χθες (16-6-2017) το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του ενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε  μικροποσότητα κάνναβης και ένα στιλέτο συνολικού μήκους 19,5 εκατοστών.

Σύλληψη ημεδαπής για ναρκωτικά  
Συνελήφθη χθες (16-6-2017) το πρωί, στο Ρίο,  από αστυνομικούς της της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 47χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι κατείχε μικροποσότητες κάνναβης και βουπρενορφίνης.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο δραστών για απάτη και κλοπή  
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι προχθές (15-6-2017) το μεσημέρι, στην Πάτρα, ενεργώντας από κοινού, έχοντας σκοπό να αποκομίσουν παράνομα περιουσιακό όφελος με την παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών,  προσέγγισαν 79χρονη ημεδαπή, η οποία ήταν πεζή και  προφασιζόμενοι ότι είναι φίλοι του γαμπρού της, την έπεισαν να μεταβούν στην οικία της και να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των -1.620- ευρώ, με το πρόσχημα ότι προορίζεται για έκδοση παραβόλου σχετικά με επιστροφή φόρου του γαμπρού της ύψους 8.700 ευρώ.

Παράλληλα, κατά την παραμονή τους στην οικία, ο ένας από τους δράστες, χωρίς να γίνει αντιληπτός, εισήλθε στην κρεβατοκάμαρα της ηλικιωμένης και αφαίρεσε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ.


Σχηματισμός δικογραφία σε βάρος δύο αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία
  
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το βράδυ, ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, φορώντας κουκούλες τύπου «full face», μετέβησαν σε υπό κατασκευή επιχείρηση, όπου εντόπισαν 56χρονο υπάλληλο, ο οποίος βρίσκονταν μέσα σε όχημα και με την άσκηση σωματικής βίας και με την απειλή μαχαιριού του αφαίρεσαν ένα χρυσό δαχτυλίδι, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο. Στη συνέχεια δράστες αφαίρεσαν ένα χορτοκοπτικό και μία ηλεκτρογεννήτρια, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, ενώ για τη διαφυγή τους χρησιμοποίησαν το προαναφερόμενο όχημα.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή.  
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι ξημερώματα της 15-6-2017 αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα ιδιοκτησίας 22χρονου ημεδαπού. Το δίκυκλο βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.  

Συλλήψεις δυο ημεδαπών για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και παραμέληση εποπτείας ανηλίκου
  
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς του Τμήματος Μεταγωγών Δικαστηρίων Πατρών και του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας, ένας 16χρονος ημεδαπός, διότι έσπασε τζάμι  ασθενοφόρου, το οποίο είχε μεταβεί στον Καστελόκαμπο Πατρών, για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει σε νοσηλευτικό ίδρυμα, καθότι ήταν μεθυσμένος. Λίγη ώρα αργότερα προσήλθε αυθόρμητα στο Α΄ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών,  η 46χρονη μητέρα του ανήλικου, η οποία συνελήφθη για παραμέληση της εποπτείας του.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση  
Συνελήφθη χθες (16-6-2017), το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ένας 44χρονος ημεδαπός διότι σε βάρος του εκκρεμούσε  απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους για κλοπή.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ημεδαπού, ο οποίος χθες (16-6-2017) το πρωί, στην Ανδραβίδα, αφαίρεσε από 66χρονο ημεδαπό ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του.

***
Μετεγκατάσταση Γραφείου Διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας ενημερώνει τους πολίτες ότι στο πλαίσιο της αναδιάταξης – αναδιοργάνωσης των αστυνομικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Αστυνομίας, το Γραφείο Διαβατηρίων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, από την Δευτέρα 19-6-2017, θα λειτουργεί στην οδό Γούναρη αριθμός 52, στον 3ο όροφο.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Διαβατηρίων στους εξής τηλεφωνικούς αριθμούς : 2610 625658 και 2610 275374.

***
O «Αστυνομικός της Γειτονιάς» σε ακόμη (13) γειτονιές της Αττικής, του Κιλκίς και της Αχαΐας
Πλέον ο θεσμός εφαρμόζεται σε 45 Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα, και ειδικότερα σε 109 γειτονιές πόλεων με 207 Αστυνομικούς

Οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κ.α.



Από το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017, ο θεσμός του «Αστυνομικού της Γειτονιάς» επεκτάθηκε σε ακόμη (13) γειτονιές της Αττικής, του Κιλκίς και της Αχαΐας.

Πρόκειται για (4) Αστυνομικά Τμήματα στην Αττική (Βύρωνα, Αγίων Αναργύρων, Α’ Περιστερίου και Μοσχάτου), (2) Αστυνομικά Τμήματα στο Κιλκίς (Παιονίας και Γουμένισσας) και (2) Αστυνομικά Τμήματα στην Αχαΐα (Γ’ Πατρών και Αιγιαλείας), με συνολικά (26) αστυνομικούς.

Με την επέκταση αυτή, πλέον ο θεσμός λειτουργεί σε (45) Αστυνομικά Τμήματα σε όλη τη χώρα και ειδικότερα σε (109) γειτονιές πόλεων με (207) αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η φιλοσοφία του θεσμού, που υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Αντεγκληματικής Πολιτικής (2015-2019) του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη,  βασίζεται στο μοντέλο της κοινοτικής αστυνόμευσης, και περιλαμβάνει σειρά δράσεων τόσο προληπτικού, όσο και αποτρεπτικού χαρακτήρα.

Ουσιαστικά ο «Αστυνομικός της Γειτονιάς» αποτελεί την «επώνυμη» παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στις γειτονιές και από το 2015 βρίσκεται ανελλιπώς δίπλα στον πολίτη, συμβάλλοντας στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά του, μέσα από διαδικασίες κοινωνικής διαμεσολάβησης.

Βασική του προτεραιότητα είναι η εξυπηρέτηση των κατοίκων της γειτονιάς σχετικά με αιτήματα, παράπονα, καταγγελίες ή αδικήματα ενημερώνοντας τους για την εξέλιξη και πορεία των θεμάτων τους.

Χαρακτηριστικό είναι ότι, από την έναρξη λειτουργίας του θεσμού, οι «Αστυνομικοί της Γειτονιάς» έχουν πραγματοποιήσει πάνω από 332.300 δράσεις και παρεμβάσεις, όπως επισκέψεις σε οικίες, σχολεία και επιχειρήσεις, συμμετοχή σε τοπικές εκδηλώσεις, θεωρήσεις γνησίου υπογραφής, επίλυση διαφορών κ.α.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας

Ένας χρόνος Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στη Δυτική Ελλάδα
Βίντεο – Αφιέρωμα

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας στις τέσσερις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, (Αχαΐα, Ηλεία, Ακαρνανία και Αιτωλία) προσφέροντας ουσιαστικές επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, της Περιφέρειάς μας.
Πιο συγκεκριμένα 1.500 πολίτες αλλά και 200 τοπικοί φορείς, έχουν επισκεφτεί τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, έχουν συζητήσει με τους αστυνομικούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν λάβει πληροφορίες, λύσεις και συμβουλές για τα ζητήματα αυτά.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιοποιεί links από τα Social Media της Ελληνικής Αστυνομίας (you tube, facebook, twitter) με βίντεο – αφιέρωμα για τη δράση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Δυτική Ελλάδα.
you tube:
Facebook:

Twitter:
https://twitter.com/hellenicpolice/status/870582356159156224


Παράλληλα, σας πληροφορούμε ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (19-6-2017 έως 25-6-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

  • Την Δευτέρα 19-6-2017 και κατά τις ώρες 15.00 - 21.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισος – Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
  • Την Τρίτη 20-6-2017 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μαλεσιάδα – Χαλκιόπουλο – Πατιόπουλο – Φλωριάδα – Χρυσοράχη - Χρυσοπηγή. 
  • Την Τετάρτη 21-6-2017 και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Δρυμός – Θύρρειο – Μοναστηράκι -  Πάλαιρος – Πογωνιά – Στενό – Πλαγιά – Περατιά.
  • Την Πέμπτη 22-06-2017 και κατά τις ώρες 15:00 έως 21:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αρχοντοχώρι – Αετός - Κομποτή – Τρύφος – Κονοπίνα – Παπαδάτες – Φυτείες - Ρίβιο.
  • Την Παρασκευή 23-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς - Πάμφιο –  Σιταράλωνες - Κάτω Μυρτιά.
  • Το Σάββατο 24-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μενίδι – Οικισμοί Συκούλας – Μαρλέσιο – Καστριώτισσα - Ελαιοχώρι.
 ***

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Ένας χρόνος Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στη Δυτική Ελλάδα
Βίντεο – Αφιέρωμα

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας στις τέσσερις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, (Αχαΐα, Ηλεία, Ακαρνανία και Αιτωλία) προσφέροντας ουσιαστικές επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, της Περιφέρειάς μας.
Πιο συγκεκριμένα 1.500 πολίτες αλλά και 200 τοπικοί φορείς, έχουν επισκεφτεί τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, έχουν συζητήσει με τους αστυνομικούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν λάβει πληροφορίες, λύσεις και συμβουλές για τα ζητήματα αυτά.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιοποιεί links από τα Social Media της Ελληνικής Αστυνομίας (you tube, facebook, twitter) με βίντεο – αφιέρωμα για τη δράση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Δυτική Ελλάδα.
you tube:
Facebook:

Twitter:
https://twitter.com/hellenicpolice/status/870582356159156224
Παράλληλα, πληροφορούμε τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (19-6-2017 έως 25-6-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

·        Την Δευτέρα 19-6-2017  και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κράλλι – Ζησιμαιικα – Νεοχώρι – Χαραυγή – Τζάιλο – Σανταμέρι – Πόρτες.
·        Την Τρίτη 20-6-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Ζαχλωρού – Κάτω Ζαχλωρού – Ρογοί – Κερπίνη – Λουσοί – Λεύκα – Σιγούνι.
·        Την Τετάρτη 21-6-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κριθαράκια - Κυπαρίσσι – Άγιος Δημήτριος – Αλεποχώρι – Σπαρτιά – Βελιμάχι – Ερυμάνθεια – Χιόνα.
·        Την Πέμπτη 22-6-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Τριπόταμα – Άγιος Βασίλειος – Πάος – Βεσίνι – Χόβολη – Πεύκο – Αμυγδαλιά – Σκοτάνι – Φίλια – Λευκάσιο.     
·        Την Παρασκευή 23-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμπελόκηποι – Βελλά – Όαση – Εξοχή – Περιθώρι – Σελιανά – Μοναστήρι - Αιγές.
·        Το Σάββατο 24-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άλσος – Μάγειρας – Αράχωβα – Αρραβωνίτσα – Μυρόβρυση – Βερίνο – Γρηγόρη – Λάκκα – Μερτίδι – Άγιος Κωνσταντίνος.    
·        Την Κυριακή 25-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 14:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερυμάνθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μοίραλι – Θωμαιικα – Βετέικα – Ρακίτα – Λεόντιο – Δεμέστιχα – Αγρίδι – Ροδιά.  


 ***

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας  

Ένας χρόνος Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στη Δυτική Ελλάδα
Βίντεο – Αφιέρωμα


Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας στις τέσσερις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, (Αχαΐα, Ηλεία, Ακαρνανία και Αιτωλία) προσφέροντας ουσιαστικές επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, της Περιφέρειάς μας.
Πιο συγκεκριμένα 1.500 πολίτες αλλά και 200 τοπικοί φορείς, έχουν επισκεφτεί τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, έχουν συζητήσει με τους αστυνομικούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν λάβει πληροφορίες, λύσεις και συμβουλές για τα ζητήματα αυτά.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιοποιεί links από τα Social Media της Ελληνικής Αστυνομίας (youtube, facebook, twitter) με βίντεο – αφιέρωμα για τη δράση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Δυτική Ελλάδα.
Twitter:
https://twitter.com/hellenicpolice/status/870582356159156224
Facebook:


you tube:


Παράλληλα, πληροφορούμε τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (19-6-2017 έως 25-6-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

·        Την Δευτέρα 19-6-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ήλιδας - Ανδραβίδας– Κυλλήνης και Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα- Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – Όλγα – Ρουπάκι – Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
·        Την Τρίτη 20-6-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Δραγώγι – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Πέτρα – Νέδας – Λυνίσταινα -  Πετράλωνα – Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.
·        Την Τετάρτη 21-6-2017 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πηνειού, Ανδραβίδας- Κυλλήνης και Βουπρασίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γαστούνη – Λυγιά – Κάστρο – Κυλλήνη - Αρετή – Κουρτέσι – Νέα Μανωλάδα – Μανωλάδα – Κουνουπέλι – Ψάρι – Αετοράχη – Μπόρσι – Άγιος Δημήτριος – Κόροιβος – Γαστούνη.
·        Την Πέμπτη 22-6-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 24:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Κρεστένων, Ανδρίτσαινας και Ζαχάρως, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κρέστενα – Πλουτοχώρι – Τρυπητή – Καλλιθέα – Σέκουλας - Δαφνούλα – Αλιφείρα – Χάνια Κορμπά - Μυρώνια – Μίνθη – Μηλέα – Αρτέμιδα – Σμέρνα -  Βρίνα – Κρέστενα.
·        Την Παρασκευή 23-6-2017 και κατά τις ώρες 14:00 έως 20:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ήλιδας, Ανδραβίδας, Κυλλήνης και Πηνειού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αμαλιάδα- Χάβαρι – Κεραμυδιά – Εφύρα – Λαγανά – Ροδιά – Σιμόπουλο – Αγραπιδοχώρι – Βάλμη – Βουλιαγμένη – Άγναντα – Κεραμυδιά – Μπόρσι – Όλγα – Ρουπάκι – Αγία Μαύρα – Αμαλιάδα.
·        Το Σάββατο 24-6-2017 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Πύργου και Αρχαίας Ολυμπίας ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Πύργος - Αρχαία Ολυμπία – Λάλας – Μηλιές – Φολόη – Κούμανι – Ανδρώνι – Πανόπουλο - Καρυά Αγία Άννα - Πεύκη – Μουζάκι – Καράτουλα – Χειμαδιό - Αμπελώνας – Πύργος.
·        Την Κυριακή 25-6-2017 και κατά τις ώρες 8:00 έως 14:00, στην περιοχή των Αστυνομικών Τμημάτων Ζαχάρως και Ανδρίτσαινας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ζαχάρω – Λέπρεο – Φασκομηλιά – Νέα Φιγαλεία – Πετράλωνα – Δραγώγι – Ναός Επικούρειου Απόλλωνα – Πέτρα – Νέδας – Λυνίσταινα -  Πετράλωνα – Νέα Φιγαλεία – Ζαχάρω.