«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Τρίτη ανοιχτή επιστολή προς το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Παπαναστασίου Γεώργιο

Ο πρώην Δημοτικός Σύμβουλος κ. Δημήτρης Λυμπουρίδης, επανέρχεται με τρίτη του επιστολή προς τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, ο οποίος εξακολουθεί, όπως αναφέρει, μετά από τέσσερεις μήνες να τηρεί απόλυτη σιωπή για το ζήτημα του ορισμού νομικού συμβούλου για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Αγρινίου στη δίκη που έχει ορισθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου, και στις οποία προσέρχονται ως κατηγορούμενοι δύο πρώην Δήμαρχοι και μια πλειάδα δημοτικών συμβούλων. Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

Αξιότιμε κ. Δήμαρχε Αγρινίου

Έχουν περάσει τέσσερεις ολόκληροι μήνες από τότε που το συμβούλιο εφετών του εφετείου Δυτικής Ελλάδος, στις 14 Φεβρουαρίου, απάγγειλε κατηγορίες κατά 17 εργοληπτών και 27 αιρετών, για απιστία κατά του δήμου Αγρινίου σε βαθμό κακουργήματος.

Παρά την ενημέρωση που σας έγινε στο γραφείο σας από εμένα στις 21 Φεβρουαρίου, τη συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο στις 26 Απριλίου και τις δύο προηγούμενες ανοιχτές επιστολές μου με τις οποίες σας παρότρυνα να ορίσετε νομικό σύμβουλο για την υπεράσπιση των συμφερόντων του Δήμου Αγρινίου στη δίκη που έχει ορισθεί για τις 26 Σεπτεμβρίου, εσείς εξακολουθείτε να τηρείτε μετά από τέσσερεις ολόκληρους μήνες απόλυτη σιωπή...