«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
  
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 25χρονος ημεδαπός, διότι χθες τα ξημερώματα έλεγχε τις θύρες σταθμευμένων οχημάτων, προκειμένου να εντοπίσει ξεκλείδωτα αυτοκίνητα με σκοπό την κλοπή. Σε σωματικό έλεγχο που του ενήργησαν οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του και...
κατέσχεσαν μία κουκούλα τύπου full face, ένα φακό, ένα μικρό σουγιά και πέντε γάντια.


Σύλληψη αλλοδαπών για παραεμπόριο  
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος  Πατρών, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Μπαγκλαντές, οι οποίο διέθεταν προς πώληση (20.000) είδη παρεμπορίου όπως είδη οικιακής χρήσης, ένδυσης, ηλεκτρικού - ηλεκτρονικού εξοπλισμού, χωρίς να κατέχουν παραστατικά και άδεια από την αρμόδια Αρχή.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και ζωοκτονίας
  
Από τους αστυνομικούς του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 57χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το απόγευμα στην περιοχή Μαγούλας πυροβόλησε με κυνηγητική καραμπίνα ένα γεράκι, ιδιοκτησίας 38χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θάνατός του. Επισημαίνεται ότι ο 39χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή για να πραγματοποιήσει πτήση εκπαίδευσης με αυτό.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για απόπειρα κλοπής
  
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στον Πύργο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και φορώντας  γάντια, αφού απενεργοποίησαν εξωτερικές κάμερες κτιρίου, όπου στεγάζεται κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων, παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο την θύρα εξόδου χρημάτων Μηχανήματος Αυτόματων Συναλλαγών  (ΑΤΜ) που βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του καταστήματος, χωρίς να αφαιρέσουν κάτι, διότι έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Σε συνέχεια του χθεσινού ενημερωτικού δελτίου μας αδικημάτων και συμβάντων, σχετικά με σύλληψη 53χρονου ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών στο Αιτωλικό, σας γνωρίζουμε ότι οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού,  σε έρευνα που πραγματοποίησαν στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν επίσης και κατέσχεσαν, μία νάιλον συσκευασία, που  περιείχε λαθραίο καπνό, συνολικού βάρους (1.080) γραμμαρίων.


Σύλληψη ενός ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στο Κεφαλόβρυσο Ναυπάκτου, ένας 44χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ    οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, χωρίς να κατέχει άδεια ικανότητας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή.

***
Συνελήφθη 38χρονη ημεδαπή στην Πάτρα για απάτη και εκβίαση


Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών μια 38χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για απάτη και εκβίαση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία 80χρονου ημεδαπού, η δράστιδα του απέσπασε, τους τελευταίους οκτώ μήνες, με τη μέθοδο της μαγγανείας αλλά και με απειλές κατά του ίδιου και της οικογένειας του το χρηματικό ποσό των (14.750) ευρώ.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια καταγγελία, άγνωστος δράστης συνεργός της 38χρονης, επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά και με απειλές κατά της σωματικής ακεραιότητάς του, απαίτησε να παραδώσει στην δράστιδα ακόμη (6.000) ευρώ.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

***
Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνελήφθη 35χρονος ημεδαπός, για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας συνελήφθη, 35χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.
Ειδικότερα, η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής της δράσης, πραγματοποίησε διαδικτυακή έρευνα με τη χρήση ειδικού λογισμικού παρακολούθησης αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκε χρήστης εντός της ελληνικής επικράτειας, ο οποίος τουλάχιστον το χρονικό διάστημα τουλάχιστον (3) μηνών και χρησιμοποιώντας 16 διαφορετικές διευθύνσεις IP, κατείχε και είχε πρόσφορα προς διαμοιρασμό περισσότερα από 2.300 αρχεία πορνογραφίας ανηλίκων.
Τα στοιχεία τέθηκαν υπόψη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, από την οποία εκδόθηκε Βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και προέκυψαν τα στοιχεία του 35χρονου συλληφθέντα.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε προχθές (08-06-2017) στην οικία του 35χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εσωτερικός σκληρός δίσκος, κινητό τηλέφωνο και φορητό αποθηκευτικό μέσο (USB Flash Drive).
Σε επιτόπιο έλεγχο των παραπάνω κατασχεθέντων, βρέθηκε πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων, λόγος για τον οποίο και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.
Τα κατασχεθέντα πειστήρια απεστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέτασή τους.
Ο 35χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, όπου παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.
Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες ή επίμεμπτες πράξεις ή δραστηριότητες που τελούνται μέσω Διαδικτύου, στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας:
•    Τηλεφωνικά: 111 88
•    Στέλνοντας e-mail στο: ccu@cybercrimeunit.gov.gr
•    Μέσω της εφαρμογής (application) για έξυπνα τηλέφωνα (smart phones): CYBERΚΙD
•    Μέσω twitter: @CyberAlertGR

***
Εξαρθρώθηκε συμμορία που διέπραττε κλοπές στην Πάτρα

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί, οι οποίοι είχαν διαπράξει οκτώ κλοπές τους τελευταίους δύο μήνες

Το παράνομο περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν οι δράστες ξεπερνά τις (57.000) ευρώ

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, συμμορία που διέπραττε κλοπές σε οικίες στην Πάτρα.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν προχθές το μεσημέρι, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Πατρών και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών τρείς ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 20, 22 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

Ειδικότερα, οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, διέρρηξαν με αιχμηρό αντικείμενο, οικία ημεδαπών και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της το χρηματικό ποσό των (520) ευρώ καθώς και κοσμήματα συνολικής αξίας (20.000) ευρώ.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι εντόπισαν τους δράστες και σε έλεγχο που τους πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν όλο το χρηματικό ποσό και μέρος των κοσμημάτων, που μόλις είχαν αφαιρέσει.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε αυτοκίνητο που επέβαιναν, τα μέλη της συμμορίας, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμη (2.410) ευρώ, ένα χρυσό σταυρό με αλυσίδα και πολλά διαρρηκτικα εργαλεία.

Από την αστυνομική ερευνά που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι οι τρείς δράστες είχαν διαπράξει, τους τελευταίους δύο μήνες, ακόμη επτά κλοπές, σε οικίες στην Πάτρα, κατά τις οποίες είχαν αφαιρέσει συνολικά το χρηματικό ποσό των (3.000) ευρώ και κοσμήματα αξίας τουλάχιστον (34.000) ευρώ.

Επισημαίνεται, ως προς τη μεθοδολογία της συμμορίας, ότι τα μέλη της επέλεγαν να διαρρηγνύουν με αιχμηρά αντικείμενα, κυρίως μονοκατοικίες, όταν απουσίαζαν οι ένοικοι από το εσωτερικό τους και αφαιρούσαν χρήματα και κοσμήματα.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες για την διαφυγή τους, από τους τόπους των κλοπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών και παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή Πατρών, στον οποίο θα απολογηθούν στις (12-6-2017).

Την προανάκριση και τις έρευνες ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

***
Ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας
Κάθε χρόνο, η εορτή των Αγίων Πάντων, αφιερώνεται από την Ελληνική Αστυνομία ως ημέρα τιμής στους απόστρατους της. Για το σκοπό αυτό, τελέστηκαν σήμερα (11-6-2017), δοξολογίες σε όλους τους Ιερούς Μητροπολιτικούς Ναούς της Περιφέρειάς μας, στις οποίες παραβρέθηκαν οι Αρχές, οι τοπικοί φορείς, καθώς και οι απόστρατοι αστυνομικοί του σώματος.
Παράλληλα, αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Κωνσταντίνου ΤΣΟΥΒΑΛΑ, ενώ ακολούθησε και μικρή δεξίωση στη λέσχη του Αστυνομικού Μεγάρου.
Για την ημέρα εορτής των αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος κ. Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ προέβη στην ακόλουθη δήλωση :
« Η ημέρα των Αγίων Πάντων είναι η ημέρα που τιμούμε ως Ελληνική Αστυνομία τους απόστρατους συνάδελφους μας.

Αποτελεί ελάχιστη υποχρέωση μας, να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους,  οι οποίοι επί τρεις και τέσσερις δεκαετίες, εργάστηκαν με ζήλο και συνέβαλαν, τόσο στην επιτυχία, όσο και στην εξέλιξη της Ελληνικής Αστυνομίας.
Η εμπειρία, η γνώση, η επαγγελματική αντίληψη και οι συμβουλές των απόστρατων συναδέλφων μας αποτελούν για εμάς πολύτιμα εφόδια, τα οποία οφείλουμε να αξιοποιήσουμε και να τα μετατρέψουμε σε έργο και προσφορά για την κοινωνία μας».

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Σύλληψη δύο ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών
  
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας  της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, δύο ημεδαποί άνδρες ηλικίας 30 και 47 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν (6,4) γραμμάρια κάνναβης και οκτώ ναρκωτικά δισκία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη ενός ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
  
Συνελήφθη, σήμερα το πρωί, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στη διασταύρωση Αρετής, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα που επέβαινε, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.


Σύλληψη αλλοδαπής υπηκόου Βουλγαρίας για καταδικαστική απόφαση
  
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, μια 46χρονη υπήκοος Βουλγαρίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος της καταδικαστική απόφαση του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θήβας για κλοπή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καλλιέργεια ναρκωτικών  
Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν σε εξωτερικό χώρο και κατασχέθηκαν δύο φυτά κάνναβης.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ακαρνανίας

Ένας χρόνος Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στη Δυτική Ελλάδα
Βίντεο – Αφιέρωμα

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας στις τέσσερις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, (Αχαΐα, Ηλεία, Ακαρνανία και Αιτωλία) προσφέροντας ουσιαστικές επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, της Περιφέρειάς μας.
Πιο συγκεκριμένα 1.500 πολίτες αλλά και 200 τοπικοί φορείς, έχουν επισκεφτεί τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, έχουν συζητήσει με τους αστυνομικούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν λάβει πληροφορίες, λύσεις και συμβουλές για τα ζητήματα αυτά.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιοποιεί links από τα Social Media της Ελληνικής Αστυνομίας (you tube, facebook, twitter) με βίντεο – αφιέρωμα για τη δράση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Δυτική Ελλάδα.
you tube:
Facebook:

Twitter:
https://twitter.com/hellenicpolice/status/870582356159156224


Παράλληλα, σας πληροφορούμε ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, την ερχόμενη εβδομάδα (12-6-2017 έως 18-6-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

  • Την Δευτέρα 12-6-2017 και κατά τις ώρες 15.00 - 21.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αγίου Βλασίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ποταμούλα – Κυπάρισο – Πεντάκορφος – Άγιος Βλάσιος – Χούνη.
  • Την Τρίτη 13-6-2017 και κατά τις ώρες 08.00 - 15.00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μαλεσιάδα – Χαλκιόπουλο – Πατιόπουλο – Φλωριάδα – Χρυσοράχη - Χρυσοπηγή. 
  • Την Τετάρτη 14-6-2017 και κατά τις ώρες 16:00 έως 23:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Δρυμός – Θύρρειο – Μοναστηράκι -  Πάλαιρος – Πογωνιά – Στενό – Πλαγιά – Περατιά.
  • Την Πέμπτη 15-06-2017 και κατά τις ώρες 15:00 έως 21:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αρχοντοχώρι – Αετός - Κομποτή – Τρύφος – Κονοπίνα – Παπαδάτες – Φυτείες - Ρίβιο.
  • Την Παρασκευή 16-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καλλιθέα - Ταξιάρχης – Λευκό - Κάτω Χρυσοβίτσα – Μαραθιάς - Πάμφιο –  Σιταράλωνες - Κάτω Μυρτιά.
  • Το Σάββατο 17-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μενίδι – Οικισμοί Συκούλας – Μαρλέσιο – Καστριώτισσα - Ελαιοχώρι.
 ***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αχαΐας

Ένας χρόνος Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στη Δυτική Ελλάδα
Βίντεο – Αφιέρωμα

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας στις τέσσερις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, (Αχαΐα, Ηλεία, Ακαρνανία και Αιτωλία) προσφέροντας ουσιαστικές επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, της Περιφέρειάς μας.
Πιο συγκεκριμένα 1.500 πολίτες αλλά και 200 τοπικοί φορείς, έχουν επισκεφτεί τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, έχουν συζητήσει με τους αστυνομικούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν λάβει πληροφορίες, λύσεις και συμβουλές για τα ζητήματα αυτά.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιοποιεί links από τα Social Media της Ελληνικής Αστυνομίας (you tube, facebook, twitter) με βίντεο – αφιέρωμα για τη δράση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Δυτική Ελλάδα.
you tube:
Facebook:

Twitter:
https://twitter.com/hellenicpolice/status/870582356159156224
Παράλληλα, πληροφορούμε τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, την ερχόμενη εβδομάδα (12-6-2017 έως 18-6-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

·        Την Δευτέρα 12-6-2017  και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ματαράγκα – Άγιος Κωνσταντίνος – Σπάτα – Μιχόι – Κάνδαλος -  Άνω Βελιτσές – Κάτω Βελιτσές.
·        Την Τρίτη 13-6-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Βλασία – Κάτω Βλασία – Μετόχι – Μάνεσι – Λάπατα – Νεοχώρι - Μέγας Ποντιάς - Μικρός Ποντιάς.
·        Την Τετάρτη 14-6-2017 και κατά τις ώρες 17:00 έως 01:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ερύμανθου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Βαλμαντούρα – Ελληνικό – Λακκωμάτα – Καλούσι.
·        Την Πέμπτη 15-6-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 16:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Καστέλλι – Κάτω Δρυμός – Κλείτορας – Αροανία – Αγρίδι – Λεχούρι – Λιβάρτζι – Ψωφίδα.      
·        Την Παρασκευή 16-6-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00  στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Πλάτανος – Καλαμιά – Πύργος – Βαλίμη – Αγία Βαρβάρα – Ζαρούχλα – Περιστέρα – Μεσορούγγι.
·        Το Σάββατο 17-6-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Τράπεζα – Άνω Διακοπτό – Κερνίτσα – Μαμουσιά.    
·        Την Κυριακή 18-6-2017 και κατά τις ώρες 09:00 έως 15:00 στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Καλαβρύτων, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γουμένισσα – Δροσάτο – Κορφές – Πετσακοί – Βάλτα – Πλατανιώτισσα.


***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας

Ένας χρόνος Κινητές Αστυνομικές Μονάδες στη Δυτική Ελλάδα
Βίντεο – Αφιέρωμα

Ο επιτυχημένος θεσμός των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων (Κ.Α.Μ.) συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας στις τέσσερις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Δυτικής Ελλάδας, (Αχαΐα, Ηλεία, Ακαρνανία και Αιτωλία) προσφέροντας ουσιαστικές επιτόπιες αστυνομικές υπηρεσίες στους πολίτες, κυρίως απομακρυσμένων περιοχών, της Περιφέρειάς μας.
Πιο συγκεκριμένα 1.500 πολίτες αλλά και 200 τοπικοί φορείς, έχουν επισκεφτεί τις Κινητές Αστυνομικές Μονάδες, έχουν συζητήσει με τους αστυνομικούς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και έχουν λάβει πληροφορίες, λύσεις και συμβουλές για τα ζητήματα αυτά.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιοποιεί links από τα Social Media της Ελληνικής Αστυνομίας (you tube, facebook, twitter) με βίντεο – αφιέρωμα για τη δράση των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων στη Δυτική Ελλάδα.

you tube:
Facebook:

Twitter:
https://twitter.com/hellenicpolice/status/870582356159156224




Παράλληλα, πληροφορούμε τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (12-6-2017 έως 18-6-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

·        Την Δευτέρα 12/06/2017 και κατά τις ώρες 16:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Γρηγόριο – Ελατόβρυση – Κρυονέρια  - Άνω Χώρα – Λιμνίτσα. 
·        Την Τρίτη 13-06-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιράς – Μπαμπίνη - Σκουρτού.
·        Την Τετάρτη 14-06-2017 και κατά τις ώρες 09:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς - Μεσολογγίου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Μούσουρα – Ελληνικά – Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα – Λυσιμάχεια – Φραγκουλέικα.
·        Την Πέμπτη 15-06-2017 και κατά τις ώρες 07:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Λιμνίτσα – Τερψιθέα – Ελατού – Άνω Χώρα – Αμπελακιώτισσα – Κεντρική – Ασπριάς – Κοκκινοχώρι. 
·        Την Παρασκευή 16-06-2017 και κατά τις ώρες 07:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο – Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο – Κατοχή – Χρυσοβέργι. 
·        Το Σάββατο 17-06-2017 και κατά τις ώρες 08:00 -14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άνω Μακρινού – Ποταμούλα – Μεσάριστα – Άγιος Ανδρέας – Δαφνιάς – Καψοράχη – Κάτω Μακρινού.
·        Την Κυριακή 18-6-2017 και κατά τις ώρες 08:00-14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Άγιος Γεώργιος – Κουτσοχέρι – Γαλατάς – Περιθώρι – Κάτω Βασιλική – Γαυρολίμνη – Τρίκορφο – Καλαβρούζα.