«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

«Έφυγε» από τη ζωή ο Λάμπρος Ζήσιμος

Η ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ και η ΚΟΒ Σαλαμίνας του ΚΚΕ, της οποίας ήταν μέλος, με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουν το θάνατο του συντρόφου Λάμπρου Ζήσιμου.
Ο σύντροφος γεννήθηκε το 1938 στο Ζευγαράκι Αιτωλοακαρνανίας. Μετά τη στρατιωτική του θητεία έρχεται στην Αθήνα και συμμετέχει ενεργά στον αντιδικτατορικό αγώνα. Οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1977 στην Εργατική Αχτίδα. Συμμετείχε στη Διοίκηση του Σωματείου Μπογιατζήδων και αργότερα εκλέγεται οργανωτικός γραμματέας του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, μέχρι το 1996. Μετά τη συνταξιοδότησή του συνδέεται με την ΚΟΒ Σαλαμίνας, όπου συνεχίζει την πρωτοπόρα δράση του.
Ο σύντροφος Λάμπρος δεν έλειψε από κανέναν αγώνα του λαού μας, πάντα σεμνός, πάντα ακούραστος και πολύ ουσιαστικός...
Στα δύσκολα χρόνια της αντεπαναστατικής ανατροπής του Σοσιαλισμού και της προσπάθειας διάλυσης και μετάλλαξης του Κόμματος από τον οπορτουνισμό, ο σύντροφος υπερασπίστηκε το Κόμμα και την επαναστατική του ιδεολογια, δούλεψε για την ισχυροποίηση του.
Η πολιτική κηδεία του συντρόφου θα γίνει την Τρίτη 6 Ιούνη στις 10.00 στο κεντρικό νεκροταφείο Σαλαμίνας. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθει οικονομικά το ΚΚΕ μέσω της ΚΟΒ Σαλαμίνας.