«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2017

Συνέχιση των δράσεων των οικοδόμων για το επόμενο διάστημα

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΑ
ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Το Δ.Σ. του σωματείου συνεδρίασε την Τρίτη 6 Ιούνη στα γραφεία του στο  Ε.Κ.Α. και εκτίμησε  τη δράση που ανέπτυξε  το δίμηνο  Απρίλη –Μάη  με βάση  τις κατευθύνσεις της Ομοσπονδίας και του Ε.ΚΑ.  μπροστά στα συλλαλητήρια  και τις απεργίες  της 1ης και της 17ης Μάη.

Κρίνοντας ότι  είχε θετική  συμβολή στη επιτυχία  των κινητοποιήσεων αποφάσισε :

Συνέχιση των δράσεων του για το επόμενο διάστημα  αναδεικνύοντας  και διεκδικώντας λύσεις  στα ζητήματα της υγείας, της κοινωνικής ασφάλισης, των Σ.Σ.Ε.  και της ανεργίας, παίρνοντας πρωτοβουλίες  στους χώρους δουλειάς, στον κλάδο συνολικά , στους τόπους κατοικίας για ενημέρωση των συναδέλφων.
Για το ζήτημα  της ανεργίας στηρίζει την πρωτοβουλία  του Δήμου Πατρέων και  συμμετέχει   στην κινητοποίηση  στις 25 Ιούνη .
Στηρίζει  το Βαλκανικό  Αντιπολεμικό- αντιιμπεριαλιστικό διήμερο  και την κινητοποίηση  στο ΝΑΤΟϊκό  Προξενείο στη Θεσ/κή  στις 24 Ιούνη.
Το Δ.Σ. καλεί  τους οικοδόμους  και όλους τους εργαζόμενους  του κλάδου  να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία  και να συμβάλουν με τη συμμετοχή τους στο δυνάμωμα των σωματείων  μας , για να έχουμε αποτελέσματα στην ανασύνταξη   του κινήματός μας.
Να δυναμώσουμε την πάλη μας με όλη την εργατική τάξη και τ’ άλλα  λαϊκά στρώματα , τους μικρομεσαίους  αγρότες  και μικροΕΒΕ, για να μπορέσουμε  να βάλουμε φραγμό  συνολικά στην αντεργατική – αντιλαϊκή πολιτική  κυβέρνησης- κουαρτέτου -  μονοπωλίων  και να περάσουμε στην αντεπίθεση .
Με την οργάνωση και τον αγώνα έχουμε τη δύναμη  να τα καταφέρουμε.
 ΤΟ Δ.Σ.