«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη και για παράβαση του νόμου περί όπλων
 Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 48χρονου ημεδαπού, ο οποίος  χθες το πρωί στο Αγρίνιο, προκάλεσε σωματικές βλάβες σε 49χρονο ημεδαπό, χτυπώντας τον στο κεφάλι και στο σώμα, με μεταλλικό αντικείμενο. Ο παθών μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες απoχώρησε.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα    
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Ρίβιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατούνας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι....
σε αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (11.800) γραμμάρια λαθραίου καπνού, μια ηλεκτρική ζυγαριά μέτρησης καπνού και ένα ηλεκτροκίνητο μηχάνημα κοπής καπνού.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο ημεδαπών για απάτη κατά συναυτουργία
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κατά συναυτουργία σε βάρος δυο ημεδαπών,  οι οποίοι χθες το μεσημέρι στην παραλία Πατρών, προσέγγισαν με αυτοκίνητο 81χρονη ημεδαπή, που ανέμενε σε στάση αστικού λεωφορείου και με το πρόσχημα ότι η κόρη της θα λάβει δάνειο (6.500) ευρώ, την επιβίβασαν στο όχημά τους, την μετέφεραν στην οικία της και της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των (920) ευρώ. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής
 Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, διάρρηξη οικίας που διαπράχθηκε στις 19/05/2017 στην Αμαλιάδα και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 29χρονου ημεδαπού,  ο οποίος είχε αφαιρέσει από το εσωτερικό της οικίας του το χρηματικό ποσό των (2.000) ευρώ.

Σύλληψη ημεδαπού με ένταλμα
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 36χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Αθηνών για υπόθεση ναρκωτικών.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Πελόπιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πελοπίου, μια 65χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Γυθείου, σύμφωνα με την οποία της είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ  μηνών για  ψευδή καταμήνυση και ψευδορκία.  

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το πρωί, στον Πύργο, παραβίασαν με αιχμηρό αντικείμενο  θύρα, οικίας ημεδαπής και αφαίρεσαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ.