«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης δέκα μηνών για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση    
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Αμφιλοχία, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής - Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών μηνών για καταδολίευση δανειστών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση δικαστηρίου
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών,  ένας 19χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης και βίαιης προσαγωγής του Ανακριτή Πειραιά, για κλοπή.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για κλοπή

   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος από (21-6-2017 έως 22-6-2017) διέρρηξε αποθήκες του Δήμου Πατρέων και αφαίρεσε διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας (6.500) ευρώ.


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας

   
Σε συνέχεια του χθεσινού ενημερωτικού δελτίου αδικημάτων και συμβάντων, σας ενημερώνουμε ότι συνελήφθησαν, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, οι δυο  από τους τρεις, Πακιστανούς, ηλικίας 16 και 47 ετών, που είχαν προκαλέσει επικίνδυνη σωματική βλάβη στον 23χρονο ομοεθνή τους και του είχαν αφαιρέσει χρήματα.
Υπενθυμίζεται ότι, προχθές το βράδυ, οι δύο συλληφθέντες μαζί με ακόμα έναν ομοεθνή τους που αναζητείται, ενώ βρίσκονταν στην οικία του παθόντα, διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και συνεπλάκησαν. Κατά την συμπλοκή ένας από τους τρείς δράστες έπληξε με μαχαίρι, στον αριστερό καρπό, τον 23χρονο, ενώ άλλος ομοεθνής του αφαίρεσε από το υπνοδωμάτιο του, το χρηματικό ποσό των πενήντα ευρώ.


Σύλληψη αλλοδαπού που αναζητούνταν με ενταλμα σύλληψης   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 40χρονος άνδρας, υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας Αιγίου, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.


Σύλληψη αλλοδαπού  για παράβαση  του  Τελωνειακού Κώδικα

   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, ένας 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (90) πακέτα τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης.

Σύλληψη τεσσάρων   γυναικών για κλοπή κατά συναυτουργία

   

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, τέσσερις ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 17, 35, 40 και 43 ετών, διότι ενεργώντας από κοινού μετέβησαν σε κατάστημα υπεραγοράς τροφίμων που βρισκόταν σε λειτουργία και αφαίρεσαν είδη ένδυσης και υπόδησης, τα οποία απέκρυψαν κάτω από τα ρούχα τους.

Κατά την τέλεση της πράξης τους έγιναν αντιληπτές από υπαλλήλους του καταστήματος, οι οποίοι ειδοποίησαν τους αστυνομικούς που μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τις συνέλαβαν.



Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δύο  αγνώστων δραστών για ληστεία κατά συναυτουργία

   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία σε βάρος δυο αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες το απόγευμα στην Πάτρα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φορώντας καπέλα τύπου τζόκεϊ και γυαλιά ηλίου,  εισήλθαν σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στην Πάτρα και με την άσκηση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον 61χρονο ημεδαπό, υπεύθυνο του καταστήματος και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε  με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου  Πατρών.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Καλύβια, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 48χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε σε αγροικία ιδιοκτησίας του, οι αστυνομικοί εκρίζωσαν και κατέσχεσαν τρία δενδρύλλια κάνναβης.