«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Πρόγραμμα δράσης του Ε.Κ. Αγρινίου για το επόμενο διάστημα

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. σε συνεδρίασή του την  Παρασκευή 2 Ιούνη , αφού έκανε  εκτίμηση  των κινητοποιήσεων  και τη δράσης  του στο δίμηνο Απρίλη – Μάη,  αποφάσισε  τη συνέχιση των δραστηριοτήτων του το επόμενο διάστημα.


Ø     Ενημέρωση των εργαζομένων στους χώρους δουλειάς, στους κλάδους , στους τόπους κατοικίας  για τις επιπτώσεις  των νέων μέτρων  που ψήφισε η συγκυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ , που μαζί  με τα παλιά , που είναι σε εξέλιξη,  θα επιβαρύνουν  ακόμα περισσότερο  τη ζωή συνολικά  της εργατικής λαϊκής οικογένειας ...

Ø     Οργάνωση της πάλης  για τα ζητήματα της κοινωνικής ασφάλισης – υγείας, των Σ.Σ.Ε., της ανεργίας .
Ø     Στήριξη  και συμμετοχή  στην πρωτοβουλία του Δήμου Πατρέων  και των κινητοποιήσεων  στις 25 Ιούνη .
Ø     Στήριξη  του διημέρου  Βαλκανικής  αντιπολεμικής  και αντιιμπεριαλιστικής  δράσης των συνδικάτων  και τη διαδήλωση  στο ΝΑΤΟϊ Προξενείο  24 &25 Ιούνη στη Θεσ/νίκη .

Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.  καλεί τους εργαζόμενους , τους άνεργους, τους συνταξιούχους , τη νεολαία  να συσπειρωθούν στα ταξικά σωματεία , να συμβάλουν  για την ανάπτυξη  της δράσης των συνδικάτων, για την ανασύνταξη  του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος  ενάντια  συνολικά στην πολιτική κυβέρνησης- Ε.Ε. – κεφαλαίου  , που με τη στήριξη  των κομμάτων του Ευρωμονόδρομου  μας κάνουν , καθημερινά,  τη ζωή κόλαση.
 Με την οργάνωση  και τον αγώνα μας , με το δυνάμωμα της συμμαχίας μας  με τη μικρομεσαία αγροτιά και τους μικοΕΒΕ , μπορούμε να τους χαλάσουμε τα σχέδια.
Το Δ.Σ.