«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Εξιχνίαση κλοπής σε περίπτερο
   
Εξιχνιάστηκε, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας, κλοπή σε περίπτερο, που είχε διαπραχθεί στις 1-4-2017 στο Κράθιο Αιγιαλείας και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου ημεδαπού. Ειδικότερα, ο δράστης είχε αφαιρέσει από το περίπτερο (6.000) πακέτα τσιγάρων, (330) συσκευασίες καπνού και το χρηματικό ποσό των (150) ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη, χθες το βράδυ στον Πύργο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 31χρονος ημεδαπός, διότι κατείχε (5,5) γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία κατασχέθηκαν.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη αλλοδαπής για κλοπή
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στον Σταθά Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Εμπεσού, μια 36χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι...
είχε αφαιρέσει, σύμφωνα με καταγγελία 67χρονης ημεδαπής, το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ από το πορτοφόλι της.


Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής
   
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 43χρονος ημεδαπός, ο οποίος  έσπασε το τζάμι ενός φορτηγού και εισήλθε στο εσωτερικό του, χωρίς ωστόσο να προλάβει να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών, αντίσταση, εξύβριση και απλές σωματικές βλάβες
   
Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού και κάνναβης. Ο δράστης κατά την προσαγωγή του στο Αστυνομικό Τμήμα Βόνιτσας προέβαλε αντίσταση στους αστυνομικούς, τους οποίους εξύβρισε και τους χτύπησε με τα άκρα του.


Σύλληψη ημεδαπού για αντίσταση, εξύβριση, απλή σωματική βλάβη και εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών
   
Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αγρινίου, ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητούνταν για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών με εγκατάλειψη, διότι κατά την διάρκεια αστυνομικού ελέγχου δεν συμμορφώθηκε στις οδηγίες των αστυνομικών, τους οποίους εξύβρισε, ενώ κατά την σύλληψή του, προέβαλε αντίσταση απωθώντας τους και χτύπησε με τα άκρα του μια αστυνομικό.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος στις (3-6-2017) αργά το βράδυ, στο Μεσολόγγι διέρρηξε οικία 44χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε από το εσωτερικό της κοσμήματα συνολικής αξίας (15.000) ευρώ.
.


Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 43χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πατρών με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης (21)  μηνών για κλοπή.