«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

ΕΠΙΣΤΟΛΗ των 4 δημοτικών παρατάξεων Προς τον Δήμαρχο της Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νικ. Καραπάνο

Ι.Π. Μεσολογγίου 6/6/17

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Προς τον Δήμαρχο της  Ι.Π. Μεσολογγίου κ. Νικ. Καραπάνο

        Κύριε Δήμαρχε,
Λάβαμε την Παρασκευή 2/6/17 την πρόσκλησή σας για σύσκεψη παρατάξεων (για σήμερα 6/6/17) και σας ενημερώνουμε ότι αρνούμαστε να καταστούμε συνένοχοι και συμμέτοχοι στην δραματική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ΔΕΥΑΜ με δική σας ευθύνη.
   Όπως σας τονίσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο, η ευθύνη των χειρισμών βαραίνει αποκλειστικά την δημοτική αρχή και οι μέχρι σήμερα ενέργειες σας, υπήρξαν καταστροφικές για την ΔΕΥΑΜ.
   Η σημερινή συνάντηση είναι «κατόπιν εορτής», έχει επικοινωνιακό χαρακτήρα και...
δεν λύνει το πρόβλημα, ενώ όπως ενημερωθήκαμε από την ΔΕΗ δεν έχει γίνει καμία ενέργεια εκ μέρους του Δήμου για την ρύθμιση και τακτοποίηση των οφειλών της Επιχείρησης.
   Ενώ η ΔΕΥΑΜ έλαβε μέσω των ληξιπρόθεσμων οφειλών 460.000 ευρώ από το Πνευματικό Κέντρο και παρ’ότι υπήρχε ρητή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όλο το ποσό να πάει στο χρέος προς τη ΔΕΗ, κάτι τέτοιο με δική σας ευθύνη και παρέμβαση δεν υλοποιήθηκε, γιατί πρυτάνευσε η ικανοποίηση «άλλων αναγκών».
   Είστε προσωπικά υπεύθυνος για οποιαδήποτε ενδεχόμενη διακοπή υδροδότησης, λόγω των οφειλών προς την ΔΕΗ. Οι δημότες δεν θα πληρώσουν τις επιλογές σας και ειδικά εκείνοι, οι πολλοί, που είναι συνεπείς  στις υποχρεώσεις τους προς την ΔΕΥΑΜ.
   Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες επίλυσης του προβλήματος, καθ’όσον αποδειχθήκατε ανίκανος να διαχειριστείτε τα μείζονα ζητήματα του Δήμου.
Οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων
Μουρκούσης Νικόλαος
Κατσούλης Παναγιώτης
Παπαδόπουλος Παναγιώτης
Τέγας Ιωάννης