«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

«ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ» Της πόλης L’ AQUILA και της ευρύτερης Περιοχής στην ΕΛΛΑΔΑ!!

«Εμείς του Συνδέσμου συλλέγουμε υποψηφιότητες νέων της πληγείσας περιοχής, που επιθυμούν να έρθουν στην Ελλάδα με πρόσκληση του Δημάρχου Αθηναίων κ. Κακλαμάνη και στη συνέχεια άλλων δημοτικών και νομαρχιακών φορέων όλης της ελληνικής επικράτειας που επιθυμούν να συνδράμουν στην ψυχολογική αντιμετώπιση της κρίσης με ανθρωπιστική βοήθεια υποδοχής πληγέντων». Ευάγγελος Αλεξανδρής.

ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ: Εμείς κε Ε. Αλεξανδρή με τις μικρές μας δυνάμεις, συμβάλουμε στο μέτρο του δυνατού, στο να απαλυνθεί η πίκρα, ο πόνος και η οδύνη των σεισμοπλήκτων και ειδικότερα των νέων! Με το παρακάτω Δημοσίευμα-Πρόταση για «ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ» Της πόλης L’ AQUILA και της ευρύτερης Περιοχής στην ΕΛΛΑΔΑ!!

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ!

ΠΡΟΣ: Τους ΦΟΡΕΙΣ Της ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ της ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και όχι μόνο, προς οποιονδήποτε ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ, προς τους ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ μας, προς κάθε ΙΔΙΩΤΗ, έχει την ικανότητα να συμβάλει στον Ωραίο αυτό Ανθρωπιστικό Σκοπό.
Άμεση πρωτοβουλία για τον συντονισμό της προσπάθειας, από κάποιον ισχυρό φορέα!
Ειδικά, Ξεκινώ και απευθύνομαι Προς Όλους τους Ευαίσθητους Ανθρώπους του τόπου μου!
ΠΡΟΣ τον Νομάρχη Αιτωλοακαρνανίας κο Θύμιο Σώκο, προς όλους τους Δημάρχους των δήμων του Νομού μας, να συντονιστεί και να υλοποιηθεί μια ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΩΝ!
Στη χώρα του ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΑ, αυτό θεωρώ πως είναι υποχρέωσή μας!

ΥΓ. Τα στοιχεία επικοινωνίας με τον EΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ είναι τα παρακάτω:

Evangelos Alexandris, President

EΛΛΗΝΟΪΤΑΛΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - LEGA ITALOELLENICA
Πολιτιστικός Σύλλογος - Associazione Culturale
ITALIA: Via Monte Rotondo, 4 - 67100 L'AQUILA (ΙΤ) Tel-Fax: 0039086261615 00393356797917 ΕΛΛΑΔΑ: Bella Vista, 8 - 21056 TOLO (GR) Tel-Fax: 00302752058025 00306973570912 http://www.grecia.it/ - info@grecia.it
SKYPE & MESSENGER: *www.grecia.it*

Δημήτρης Ντόκας