«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

Η Διοίκηση του ΟΑΕΕ αδιαφορεί και προκαλεί τους ασφαλισμένους!!!

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Η Διοίκηση του ΟΑΕΕ αδιαφορεί και προκαλεί τους ασφαλισμένους
(Μας εμπαίζουν, εκεί που μας χρωστάνε θέλουν να πάρουν και το ΒΟΔΙ).

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σημειώνει ότι:
1. Είναι εξοργιστική η αδιαφορία που δείχνει η Διοίκηση του ΟΑΕΕ για τα προβλήματα των ασφαλισμένων του στο Δήμο Αγρινίου.
2. Είναι άθλια πρακτική, η επιλογή της διεύθυνσης του τοπικού γραφείου να ξεφορτώνεται τους διαμαρτυρόμενους ασφαλισμένους παραπέμποντάς τους στον Εμπορικό Σύλλογο.
3. Λυπάται που μέσα ενημέρωσης της πόλης, αποσιώπησαν και απέκρυψαν τα Δελτία Τύπου και τις Ανακοινώσεις του Εμπορικού Συλλόγου και δημοσίευσαν μόνο την απάντηση σε αυτά του Διοικητή του ΟΑΕΕ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου τονίζει ότι:
ü Οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ έμποροι – επαγγελματίες – βιοτέχνες, πρέπει να αντιληφθούν ότι: ­ Οι επιλεγμένοι, Διορισμένοι Διοικητές των ταμείων μας υπηρετούν και εξυπηρετούν μόνο την πολιτική των εργοδοτών τους, δηλαδή στην περίπτωσή μας, της Κυβέρνησης και της αρμόδιας υπουργού.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ!!!
t Το να κάνουμε χιλιόμετρα σε άλλο Δήμο για παιδίατρο και αν μας κάτσει.
t Το να μην έχουμε οφθαλμίατρο.
t Το να μην έχουμε δερματολόγο.
t Το να μην υπάρχουν σε πολλές ειδικότητες έστω 2 γιατροί να επιλέξουμε, το να κλείνουμε το μαγαζί μας, να στηνόμαστε ώρες στην αίθουσα αναμονής, να είμαστε δεκάδες, ο γιατρός να μην προλαβαίνει κ.λ.π.
Το αντίθετο μάλιστα, αυτό επιδιώκουν γιατί:
Όπως σε όλα τα ζητήματα έτσι και στην υγεία, περίθαλψη, πρόνοια, τον κοινωνικό της, Δωρεάν και Δημόσιο χαρακτήρα, τον υποβαθμίζουνε και τον απαξιώνουνε για να εξυπηρετήσουν τα ιδιωτικά μεγάλα συμφέροντα. Αυτή είναι η πολιτική τους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου καλεί τους συναδέλφους να αντιληφθούν ότι τα πράγματα θα αλλάξουν μόνο όταν αποφασίσουμε εμείς να τα αλλάξουμε.
Γι’αυτό ας στηρίξουν τις δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου σχετικά με το θέμα που θα εκδηλωθούν τις επόμενες μέρες και με ένταση μετά το Πάσχα.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ

Το Δ.Σ. του ΕΣΑ