«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 19 Απριλίου 2009

Φίλιππος Δάρλας … Έχω πάντα υψηλούς στόχους στην καριέρα μου!!!

Αποκλειστική συνέντευξη, του Καινουργιώτη Διεθνή Ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Φίλιππα Δάρλα! στον Χρήστο Βάρσο!
Κύριε Δάρλα, πείτε μας δυο λόγια, για τη συμμετοχή σας στην Εθνική Ελλάδας!
- Για μένα, είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή, να παίζει στην Εθνική Ομάδα. Είχα την τιμή να αγωνιστώ με το Εθνόσημο και απ’ τις μικρές Εθνικές Ομάδες, κατάφερα να φορέσω τη φανέλα και της Εθνικής Ανδρών. Προσπαθώ σιγά – σιγά να επανέλθω, γιατί κάθε όνειρο ενός ποδοσφαιριστή, είναι να αγωνίζεται στην Εθνική Ομάδα.
Έχετε μια μεγάλη συνεργασία με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, μπορείτε να μας πείτε κάτι σχετικά;
- Αυτή τη στιγμή αγωνίζομαι στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα. Έφυγα απ’ τον Παναθηναϊκό, για να αγωνιστώ στο δικέφαλο του Βορά. Αυτή τη στιγμή είμαι ευχαριστημένος, τα πράγματα πάνε μια χαρά στη Θεσσαλονίκη. Μου δώσανε την ευκαιρία να ξαναβγώ στο προσκήνιο, τα κατάφερα κι εγώ και μέσω της συνολικής προσπάθειας που κάναμε φέτος, η ομάδα πάει πάρα πολύ καλά, έχουμε τερματίσει στη 2η θέση και πιστεύω του χρόνου να κάνουμε μια καλύτερη πορεία.
Τώρα για τον Παναθηναϊκό, είναι μια μεγάλη ομάδα, ξέρουμε για τον Παναθηναϊκό, είναι μεγάλος σύλλογος. Πέρασα καλές και άσχημες στιγμές, εγώ κρατάω μόνο τα θετικά και συνεχίζουμε.
Ποιες υπήρξαν, οι σημαντικότερες στιγμές, που ζήσατε στον αγωνιστικό χώρο;
- Φυσικά η συμμετοχή μου στην Εθνική ομάδα! Η πρώτη συμμετοχή που είχα στην Εθνική Ομάδα!! και οι αγώνες του Champions League! Που παίξαμε με την Μπαρτελώνα, με Βέντερ, με Ουντινέζε ήταν σημαντικοί για μένα.
Ποιες άλλες ομάδες, υπήρξαν στην μέχρι τώρα, αγωνιστική σας πορεία;
- Καταρχήν ξεκίνησα αγωνιστικά από το χωριό μου, από τη Δόξα του Καινούργιου! Μετά πήγα στον Παναιτωλικό, από κει πήρα μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Μετά αγωνιζόμουνα, δανεικός στην Καλλιθέα, στο Μαρκό και στον Απόλλωνα και ξαναγύρισα στον Παναθηναϊκό. Τώρα, αυτή τη στιγμή είμαι στον ΠΑΟΚ.
Ποιοι είναι οι στόχοι σας;
- Προσωπικός μου στόχος είναι, κάθε χρόνο, στην ομάδα που βρίσκομαι, να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Να αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, γιατί αυτός είναι ο στόχος μου και έχω πάντα υψηλούς στόχους στην καριέρα μου. Θέλω να βρίσκομαι σε ομάδα που πρωταγωνιστεί, για να μου δίνει κίνητρο να δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, για την ομάδα και για μένα πάντα.
Όταν ξεκινήσατε την καριέρα σας σαν ποδοσφαιριστής, είχατε κάποιο είδωλο;
- Όχι, δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο είδωλο, απλά μου άρεσε το ποδόσφαιρο. Από μικρός ασχολούμουν μόνο με μια μπάλα και με τίποτε άλλο! Τώρα ποδόσφαιρο έβλεπα στην τηλεόραση, αλλά κάποιο συγκεκριμένο παίχτη, δεν είχα σαν είδωλο.
Πως περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας, τι hobby έχετε;
- Σαν hobby ….το διαδίκτυο, δηλαδή ασχολούμαι συνέχεια με το computer, μου αρέσει πάρα πολύ!
Θέλετε τίποτε άλλο να προσθέσετε;
- Ευχαριστώ που μου κάνατε την τιμή, να μιλήσω στην εφημερίδα σας, (την ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ), στο χωριό μας, στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο!
Εύχομαι υγεία και χρόνια πολλά σ’ όλους μας!!!
Και μείς ευχαριστούμε κ. Δάρλα για τη συνέντευξη!!!