«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ-ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 3-2

Γράφει ο Χρήστος Βάρσος

Σ’ ένα καταπληκτικό παιχνίδι (μπαράζ) για την παραμονή στην Α΄ ΕΠΣΝΑ, που έγινε σήμερα Κυριακή 12 Απρίλη 2009, στις 05:00μ.μ. στο γήπεδο του Καινούργιου.

Η ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ κέρδισε τον ΟΜΗΡΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ με σκορ 3-2.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα! 5΄Το πρώτο σουτ του αγώνα, από την δεξιά πλευρά, απ’ τον Αλτζερίνη της Δόξας και η μπάλα καταλήγει άουτ.
15΄Ωραία σέντρα του Ξάνθη, στον Παραμπατή που σουτάρει, αλλά αποκρούει ο Καπνιάς, όμως προσωρινά, γιατί ο ίδιος παίχτης (ο Παραμπατής) με κεφαλιά ανοίγει στο σκορ 0-1 για τον ΄Ομηρο.
17΄Φάουλ (χέρι) που κερδίζει η Δόξα έξω από την περιοχή, με εκτελεστή τον Μπλάνη, αλλά το σουτ ήταν αδύναμο, άουτ.
30΄Ωραίος ελιγμός του Γ Κόκκαλη, που αποφεύγει έναν παίχτη από τα πλάγια, (από αριστερά) σουτάρει και στέλνει την μπάλα στο δοκάρι και στα δίχτυα 1-1 για τη Δόξα.
53΄Φάουλ που κερδίζει ο Όμηρος έξω απ’ την περιοχή, με τον Παραμπατή που σουτάρει και η μπάλα καταλήγει στα χέρια του Καπνιά.
55΄Μια υπέροχη σέντρα του Ασημακόπουλου από δεξιά στον Μπλάνη που κοντρολάρει και πλασάρει τον Βασκαντήρα 2-1 και η Δόξα, μπροστά στο σκορ. 72΄Ένα λάθος στην άμυνα της Δόξας απ’ τον Βασιλείου που δε θα διώξει την μπάλα και έτσι ο Τσιφοπανόπουλος, θα πλασάρει τον Καπνιά και θα ισοφαρίσει 2-2.
79΄Κόρνερ για την Δόξα με τον Τζωρτζόπουλο, που βγάζει ωραία σέντρα στον Δ. Δάρλα, που με καταπληκτική κεφαλιά βάζει τη Δόξα και πάλι μπροστά στο σκορ 3-2! Αυτό είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.
Αλλαγές για την Δόξα: ο Δ. Τζωρτζόπουλος στη θέση του Α. Λαυράνου, ο Γ. Ασημακόπουλος αντί του Γ. Κόκκαλη και ο Ι. Ξηροκώστας αντί του Σ. Κόκκαλη
Για τον Όμηρο: ο Κονδραλής Φ. στη θέση του Β. Ξάνθη, ο Γ Κούσουλας αντί του Σ. Κούσουλα και ο Γ. Κάκκος αντί του Δ. Παραμπατή.
Κίτρινες Κάρτες για τη Δόξα: Δ. Δάρλας, Γ. Ασημακόπουλος, Κ. Καπνιάς, Σ. Βασιλείου.
Για τον Όμηρο: Σ. Κούσουλας, Δ, Παραμπατής

Διαιτητής: Δ. Στυλιαράς και επόπτες Β. Λιονάς και Α. Πυλαρινός
ΔΟΞΑ: (Μ. Ιωαννίδης) Καπνιάς Κ, Αλτζερίνης Ν, Κωνσταντίνου Χ, Κόκκαλης Σ, Βασιλείου Σ, Λαυράνος Α, Κόκκαλης Γ, Καρδάτος Α, Δάρλας Δ, Μπλάνης Χ, Μπουρλιάσκος Β και αναπληρωματικοί: Τσοπλάκος Κ, Ασημακόπουλος Γ, Μαμασούλας Χ, Λαζούρας Γ, Τζωρτζόπουλος Δ και Ξηροκώστας Ι.
ΟΜΗΡΟΣ (Δ. Θεοδοσίου) Βασκαντήρας Α, Ξάνθης Β, Παπανικαλάου Φ, Κάκκος Χ, Μπούργος Σ, Διονάτος Γ, Κούσουλας Σ, Τσιφοπανόπουλος Δ, Καρατζογιάννης Δ, Κούστας Κ, Παραμπατής Δ και αναπληρωματικοί: Κονδραλής Φ, Κονδραλής Γ, Κούστας Λ, Κάκκος Γ, Καρατζογιάννης Ι και Νεστοράτος Μ.
Δηλώσεις Προπονητών, του Δημήτρη Θεοδοσίου (Όμηρος) και του Μάκη Ιωαννίδη (Δόξα)

Δημήτρης Θεοδοσίου (Όμηρος): «Χάσαμε το παιχνίδι από καθαρά ατομικά λάθη. Ήμασταν πιο οργανωμένοι μέσα στο γήπεδο, αλλά πρέπει να έχουμε συγκέντρωση σ’ όλες τις στιγμές του αγώνα. Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε μέσα στο Νεοχώρι, για να φέρουμε το παιχνίδι εδώ και να διεκδικήσουμε την παραμονή».
Μάκης Ιωαννίδης (Δόξα): «Ήταν ένα ματς με το οποίο αρχίζουν τα πλέι οφ της παραμονής. Με την έναρξη του παιχνιδιού οι παίχτες μου πήραν τα ηνία του αγώνα, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα. Το γκολ του Όμηρου μας αποσυντόνισε, αλλά και πάλι τα παιδιά πάλεψαν μέχρι που ήρθε το γκολ της ισοφάρισης. Ήταν ένα ματς για γερά νεύρα και σίγουρα όχι για καρδιακούς. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για το ήθος και το αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν».