«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 28 Απριλίου 2009

«Ξέρεις πώς να προστατευτείς;»

Με ένα νέο έντυπο με τίτλο «Ξέρεις πώς να προστατευτείς;» και περιεχόμενο οδηγίες προστασίας του Πολίτη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα ολοκληρώνεται μια σειρά εξειδικευμένων εκδόσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας με θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Προηγήθηκαν έντυπα με κείμενα για την προστασία από τους σεισμούς, την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών και την προστασία από τον καύσωνα.
Το νέο έντυπο θα σταλθεί στους Δήμους του Νομού, στις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αιτωλίας και Ακαρνανίας, την Πυροσβεστική Υπηρεσία και σε άλλες κρατικές υπηρεσίες ενώ θα διανέμεται και από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στο Μεσολόγγι και το Αγρίνιο.
Όλοι οι οδηγοί που εκδόθηκαν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας περιέχουν σύγχρονες επιστημονικές γνώσεις και πληροφορίες για την προστασία των πολιτών από φυσικούς και τεχνολογικούς κινδύνους.Οι συγκεκριμένες εκδόσεις αποτελούν έναν από τους τρόπους ενημέρωσης που επέλεξε η Νομαρχία Αιτωλοακαρνανίας ώστε οι πολίτες του νομού να μάθουν να προφυλάσσουν τους εαυτούς τους, τους συνανθρώπους τους και τις περιουσίες τους