«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΡΓΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Εγκρίθηκαν σήμερα (Τετάρτη 22 Απριλίου 2009), κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής Υποδομών και Προγραμματισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αιτωλοακαρνανίας οι όροι δημοπράτησης του Ειδικού Σχολείου Ναυπάκτου προϋπολογισμού 1.780.000 €.
Το κτίριο που στόχο έχει την υποστήριξη και την φροντίδα παιδιών με ειδικές ανάγκες θα κατασκευασθεί σε επιφάνεια συνολικού εμβαδού 1.154 m2.
Με την ολοκλήρωσή του θα διαθέτει επτά αίθουσες διδασκαλίας και πέραν αυτών εργαστήρια φυσικοθεραπείας, σωματογνωσίας, χειροτεχνίας, αγγειοπλαστικής καθώς και εργαστήριο μικρής κατοικίας για την εκμάθηση των χρήσεων διαφόρων οικιακών συσκευών και γενικότερα τις λειτουργίες μιας κατοικίας.
Ακόμη θα υπάρχουν χώροι λογοθεραπευτού, ψυχολόγου, εργοθεραπείας και δύο ακόμη ελεύθερα εργαστήρια, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και σωματικής άσκησης και υποστηρικτικοί χώροι με γραφεία του διευθυντή και του προσωπικού.
Το συγκρότημα θα ολοκληρώνεται με πολυδύναμο χώρο επιφανείας 150 m2 με αίθριο και ξύλινη στέγη για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων.
Ακόμη σήμερα εγκρίθηκε η δημοπράτηση δύο ακόμη νέων έργων σχολικής στέγης στο νομό.
Πρόκειται για τα έργα επισκευής των Δημοτικών Σχολείων Παραβόλας και Θέρμου συνολικού προϋπολογισμού 120.000 €.