«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Την 3-4-2009 και ώρα 19:30΄, ενήλικας ημεδαπός, εισήλθε σε κατάστημα ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ στο Αγρίνιο και με την απειλή μαχαιριού, απαίτησε από την ιδιοκτήτρια, να του παραδώσει τις εισπράξεις του καταστήματός της, χωρίς τελικά να πετύχει τον σκοπό του, γιατί αυτή αντέδρασε καλώντας σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο δράστης να εγκαταλείψει την προσπάθειά του και να συλληφθεί αργότερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.
Από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου συνελήφθησαν δύο ενήλικες ημεδαποί γιατί σε γενόμενο έλεγχο την 3-4- 2009 και ώρα 18:10΄σε Ι.Χ.Ε. με το οποίο κινούνταν στην Ε.Ο. Αντιρρίου – Ιωαννίνων, βρέθηκε στην κατοχή τους ποσότητα 12,3 γραμ. ινδικής κάνναβης και μικρός αριθμός απαγορευμένων ναρκωτικών φαρμάκων.
Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου συνελήφθη ενήλικας ημεδαπός, γιατί την 3-4-2009 και ώρα 17:45΄στο Θέρμο Αιτωλ/νίας , σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι κατείχε εντός του Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του, με το οποίο κινείτο, εξήντα εννέα (69) κροτίδες.
Ανωτέρω δράστες μετά των σε βάρος των δικογραφιών, θα οδηγηθούν σήμερα 4-4-2009 στον αρμόδιο για άσκηση ποινικής δίωξης Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.