«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Ο ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ.

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΘΥΜΙΟΥ ΣΩΚΟΥ ..
ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ.Ι.Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009

Είχα συνάντηση σήμερα με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο η οποία δεν ήταν εθιμοτυπική. Ήταν ουσιαστική μιας και μου δόθηκε η δυνατότητα να καταθέσω σειρά ζητημάτων που έχουν να κάνουν με προβλήματα και επιλογές ώστε να κάνουμε καλύτερα την δουλειά μας.
Το Υπουργείο να συνεργαστεί με την Νομαρχία κι εγώ ως Νομάρχης, οι συνεργάτες μου και οι υπηρεσίες να είμαστε απαιτητικοί για την ανάπτυξη του τόπου μας και την ωφέλεια των πολιτών.
Τέθηκαν ζητήματα ουσιαστικά, υπήρξε και αντιπαράθεση και γόνιμος διάλογος.
Τώρα το αν θα έχουμε και αποτελέσματα με αποφάσεις του Υπουργού και της Κυβέρνησης αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο θα δούμε στο μέλλον.
Τα προβλήματα στην Αιτωλοακαρνανία είναι τεράστια.
Είμαστε νομός με τα περισσότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα και με την μεγαλύτερη φτώχεια. Είμαστε ο νομός που αντί να αυξάνει ο πληθυσμός, μειώνεται και πολύ φοβάμαι ότι στην απογραφή του 2011 αν έχουμε τα αποτελέσματα που φαίνονται αυτή την περίοδο ο νομός της Αιτωλοακαρνανίας θα χάσει βουλευτική έδρα.......

(ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ Θ. ΣΩΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΙΚΕΤΑ "ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ" ΜΕ ΤΙΤΛΟ " ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΘΥΜΙΟΥ ΣΩΚΟΥ .. "