«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 11 Απριλίου 2009

Έφυγε...ο Ηγέτης του Αγροτοσυνδικαλιστικού Κινήματος, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΑΚΗΣ!

Έφυγε απόψε Παρασκευή 10 Απρίλη, απ’ τη ζωή ο Ηγέτης του Αγροτοσυνδικαλιστικού Κινήματος, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΑΚΗΣ!
Ο Ευρωβουλευτής και βουλευτής του ΚΚΕ, άφησε την τελευταία του πνοή, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, που νοσηλεύονταν το τελευταίο διάστημα με καρκίνο, σε ηλικία 69 χρονών.
Διετέλεσε για αρκετές τετραετίες, Πρόεδρος της Κοινότητας Νίκαιας Λάρισας, Νομαρχιακός Σύμβουλος και επικεφαλής της Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας (ΝΑΣ), υπήρξε μέλος της ΕΕ της ΓΕΣΑΣΕ και του ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λάρισας και στέλεχος της Πανθεσσαλικής Επιτροπής Αγώνα Αγροτών.
Ο ακαταμάχητος αγρότης – αγωνιστής, Πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, αποτραβήχτηκε το 2006 από την πρώτη γραμμή της πάλης και έδωσε τη θέση του σε νέους ανθρώπους.

Ένας απ’ αυτούς, τους νέους αγωνιστές, είναι και ο τωρινός πρόεδρος της Ομοσπονδίας, ο Ρίζος Μαρούδας, που πριν από λίγο σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας δήλωσε τα παρακάτω:

«Σήμερα είναι μια δύσκολη μέρα, για το Αγροτικό Κίνημα και την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισας, την οποία για χρόνια υπηρέτησε ο Αγωνιστής της Αγροτιάς ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΑΚΗΣ, από τη θέση του προέδρου. Το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο. Η ανυποχώρητη στάση του στα μπλόκα της Αγροτιάς, αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους εμάς και θα συνεχίσουμε αταλάντευτα και δυναμικότατα, τους νέους της Αγροτιάς Αγώνες!! Ας είναι αιώνια η μνήμη του»!!!

Η κηδεία του ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΑΚΗ, θα γίνει σήμερα Σάββατο 11 Απρίλη, στις 5 μ.μ. στη Νίκαια της Λάρισας.

Καλό ταξίδι! ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΕ ΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ!! ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΑΚΗ!!!

Δημήτρης Ντόκας