«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 8 Απριλίου 2009

«Κανείς δεν είναι υπεράνω του Νόμου», δήλωσε ο Δήμαρχος Ναυπάκτου.

Μετά και την υπογραφή της εγκριτικής απόφασης που αφορά την πρόσληψη δέκα μηχανικών από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλ/νίας, από τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Λέγκα, η οποία απεστάλη ήδη προς το Υπουργείο Εσωτερικών, «δε δικαιολογείται καμία καθυστέρηση στη μη λειτουργία του Πολεοδομικού Γραφείου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης στη Ναύπακτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ναυπάκτου σε συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ.
Όπως ο ίδιος είπε «Καλούμε σε εγρήγορση όλους τους φορείς της πόλης, αλλά και τους συμπολίτες μας, για να εντείνουμε όλοι μαζί τις προσπάθειές μας, ώστε επιτέλους να εφαρμοστεί ο Νόμος».
Σχετικά με το Οικιστικό, ο Δήμαρχος σημείωσε ότι το ΠΔ που αφορά την τροποποίηση των όρων δόμησης είναι στη τελική φάση επεξεργασίας του και πως μετά το Πάσχα θα είναι έτοιμο για να εγκριθεί από το Κεντρικό ΣΧΟΠ και από το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπάκτου, προκειμένου να προωθηθεί στο ΣτΕ, όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία.
Ταυτόχρονα όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Δημήτρης Παπαναστασόπουλος με τις επίμονες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής προχωρούν Επεκτάσεις του Σχεδίου Πόλεως, αλλά και η Κτηματογράφηση νέων περιοχών 4.500 στρεμμάτων για ένταξη στο Σχέδιο Πόλεως, που δημιουργεί νέες προοπτικές στην αγορά εργασίας.
«Με την έως τώρα υπεύθυνη στάση μας προασπίζουμε τα συμφέροντα των συνδημοτών μας και σας διαβεβαιώνω ότι δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να επιβουλεύεται τις τύχες αυτής της πόλης», κατέληξε ο Δήμαρχος.