«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για πλαστογραφία, ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παράνομη διαμονή στην Χώρα   

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Πάτρα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 26 και 19 ετών, διότι...
σε αστυνομικό έλεγχο, που τους διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν δύο υπηρεσιακά σημειώματα Αστυνομικών Αρχών,  που  ήταν πλαστά.
Επιπλέον οι δράστες είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στην Χώρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, μια 52χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων  ετών για υπεξαίρεση.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών για κλοπή τροχοφόρου   
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας  Μεσολογγίου, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος ενός 14χρονου ημεδαπού και  δύο ακόμη συνεργών του,  οι οποίοι χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, αφαίρεσαν μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα.
Σημειώνεται ότι ο πατέρας του 14χρονου όταν ενημερώθηκε για την κλοπή, εντόπισε και επέστρεψε την μοτοσικλέτα στον ιδιοκτήτη της.