«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Τροχαίο ατύχημα με θανάσιμο τραυματισμό ημεδαπού
    
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι, στο 25ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, όπου αυτοκίνητο που οδηγούσε 38χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη έναν 11χρονο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό...
38χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του ανήλικου συνεπιβάτη. Ο ανήλικος διεκομίσθηκε με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών διενεργείται προανάκριση για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή.   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας ένας 33χρονος ημεδαπός, διότι αφαίρεσε από ταμειακή μηχανή αρτοποιείου ιδιοκτησίας 31χρονης ημεδαπής στο Αίγιο, το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Επισημαίνεται, ότι οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του δράστη και κατέσχεσαν μέρος των χρημάτων, τα οποία απέδωσαν στην παθούσα, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Πταισματοδικείου Τριπόλεως, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή κράτησης είκοσι (20) ημερών και πρόστιμο διακοσίων  (200) ευρώ για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (11-12-2017 έως 17-12-2017), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Δευτέρα 11-12-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα – Φραγκουλέικα  - Λυσιμαχεία.
•    Την Τετάρτη 13-12-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στις περιοχές του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα – Φραγκουλέικα  - Λυσιμαχεία.
•    Την Πέμπτη 14-12-2017 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα – Φραγκουλέικα  - Λυσιμαχεία.
•    Την Παρασκευή 15-12-2017 και κατά τις ώρες 9:00 - 16:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα – Φραγκουλέικα  - Λυσιμαχεία.
•    Το Σάββατο 16-12-2017 και κατά τις ώρες 08:00 - 14:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Κλεισορρεύματα – Φραγκουλέικα  - Λυσιμαχεία.