«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

Συνελήφθησαν οκτώ άτομα στην Ναύπακτο για διεξαγωγή τυχερού παιγνίου

Οι δράστες έπαιζαν «Κουμ Καν» σε κατάστημα της περιοχής

Συνελήφθησαν, χθες (10-12-2017) το βράδυ, στην Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, οκτώ ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 38 έως 79 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή παράνομων τυχερών παιγνίων.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα καφετέρια της περιοχής, κατά τον οποίο συνέλαβαν επ΄αυτοφώρω τον ιδιοκτήτη και επτά θαμώνες, οι  οποίοι συμμετείχαν στο τυχερό παίγνιο, «Κουμ Καν».

Επισημαίνεται ότι...
ο 52χρονος ιδιοκτήτης είχε αναπτύξει στο πατάρι του καταστήματος του, τραπέζι για τη διενέργεια των τεχνικών – ψυχαγωγικών παιγνίων, χωρίς να κατέχει το διπλότυπο είσπραξης από την αρμόδια Οικονομική Υπηρεσία.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν δυο τράπουλες και  το χρηματικό ποσό των εκατόν εξήντα οκτώ ευρώ. 

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθεί άμεσα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη αλλοδαπού για κλοπή
   
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Παλαιστίνης, διότι χθες τα ξημερώματα, ενεργώντας από κοινού με ακόμα έναν άγνωστο δράστη, παραβίασαν πόρτα πρακτορείου Ο.Π.Α.Π. ιδιοκτησίας 56χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν μία  τηλεόραση.
Επισημαίνεται ότι η κλεμμένη τηλεόραση βρέθηκε και αποδόθηκε στον παθόντα.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπή κατά συναυτουργία
    
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το μεσημέρι, ενεργώντας από κοινού με ακόμα ένα άγνωστο δράστη, που αναζητείται, με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαίρεσαν από οικία ηλικιωμένης ημεδαπής στο Άνω Καστρίτσι Ρίου Πατρών, το χρηματικό ποσό των (1.500) ευρώ.


Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε κάνναβη συνολικού βάρους 7,8 γραμμαρίων, καθώς και ένα ναρκωτικό δισκίο.


Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστου δράστη για παράβαση των νόμων περί όπλων και προστασίας ζώων συντροφιάς
   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος από 8-12-2017 έως 9-12-2017 στην Πάτρα, πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο ένα αδέσποτο ζώο συντροφιάς (γάτα), τραυματίζοντάς το στο πόδι.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 15χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια σιδερογροθιά.