«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών
  
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, μια 27χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν 2,4 γραμμάρια κάνναβης.
Επιπλέον, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία της, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ακόμα 25,5 γραμμάρια κάνναβης και δύο μεταλλικούς τρίφτες με υπολείμματα της ίδιας ουσίας.

Σύλληψη τεσσάρων  αλλοδαπών για παραμέληση αποτροπής από επαιτεία και σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος δυο αλλοδαπών για παραμέληση  εποπτείας ανηλίκου
  
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 18, 20, 20 και 22 ετών, διότι εξωθούσαν 12χρονη, υπήκοο Ρουμανίας σε επαιτεία,   καθαρίζοντας τα τζάμια αυτοκινήτων, προκαλώντας τον οίκτο των διερχομένων οδηγών για χρηματικό όφελος.
Επισημαίνεται ότι...
οι τέσσερις συλληφθέντες είχαν την επιμέλεια και την εποπτεία της ανήλικης λόγω απουσίας των γονέων της σε βάρος των οποίων, σχηματίστηκε επίσης δικογραφία για παραμέλησης της εποπτείας της.

Σύλληψη τεσσάρων  αλλοδαπών για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς
  
Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, στο Λουτρό Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τέσσερις αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 20, 27, 33 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διαμένουν παράνομα στη Χώρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για κλοπή
  
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένας 51χρονος ημεδαπός, διότι βρέθηκε σε αγροτεμάχιο ιδιοκτησίας του, ένα μηχάνημα ελαιοσυλλέκτη, το οποίο είχε αφαιρεθεί την προηγούμενη ημέρα.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή  ναρκωτικών

 Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 21 και 33 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή τους και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη δύο ημεδαπών για σωματική βλάβη από αμέλεια

  
Χθες το βράδυ, στο Αίγιο, τελευταίο βαγόνι από εναέριο τρενάκι λούνα πάρκ εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό μιας 39χρονης ημεδαπής και των τριών τέκνων της, ηλικίας 4, 5 και 12 ετών, που επέβαιναν σε αυτό.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας, συνελήφθησαν ο χειριστής και ο ιδιοκτήτης του μηχανήματος, ηλικίας 38 και 34 ετών.

Η 39χρονη μητέρα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας» και τα παιδιά στο «Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών», για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Αιγιαλείας.

***
Συνελήφθη 41χρονος για παράνομη οπλοκατοχή στην Πάτρα

Κατασχέθηκαν δυο πυροβόλα όπλα, πυρομαχικά και το χρηματικό ποσό των 8.850 ευρώ


Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ένας 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών,  ενήργησαν έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στην οικία του δράστη, στην Πάτρα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν μεταξύ άλλων τα εξής:

    Ένα πιστόλι,
    Ένα πιστόλι κρότου λάμψης,
    Ένα γεμιστήρα,
    Επτά φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και
    Το χρηματικό ποσό των 8.850 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

***


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Σε συνέχεια του από 07-12-2017 Δελτίου Τύπου μας, ανακοινώνεται ότι τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής "η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών", που διοργανώνει η Ελληνική Αστυνομία, σε συνεργασία με τη "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" στην Πάτρα, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο (16 Δεκεμβρίου 2017), στις 19:00’ ώρα, αντί το απόγευμα της Πέμπτης (14 Δεκεμβρίου 2017), όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.