«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ 44ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου αναζητείται για να συλληφθεί ένας 44χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοχρησία.

Ειδικότερα...
ο δράστης σήμερα τα ξημερώματα, στο Παναιτώλιο Αγρινίου, πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο εναντίον 37χρονης ημεδαπής και του 28χρονου αδελφού της, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του τελευταίου, ο οποίος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Η προανάκριση και οι έρευνες διενεργούνται από την Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου.

Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση.

***
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών   

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας 39χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες που περιείχαν (3,3) γραμμάρια ηρωίνης.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σύλληψη ημεδαπής για κλοπή   
Συνελήφθη, χθες τα ξημερώματα στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 27χρονη ημεδαπή, διότι εισήλθε σε καφετέρια και αφαίρεσε από το ταμείο το ποσό των (100) ευρώ.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
   
Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες, υπήκοοι  Σενεγάλης, ηλικίας 30 και 42 ετών, διότι πωλούσαν σε υπαίθριο χώρο, (200) ζεύγη υποδημάτων, χωρίς αδείας της αρμοδίας Αρχής και στερούμενοι νομίμων παραστατικών.

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών του, μια 47χρονη ημεδαπή,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσε, καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, με την οποία της επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών μηνών, για μη καταβολή εισφορών.

***
Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Αιτωλίας


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, την ερχόμενη εβδομάδα (1-1-2018 έως 7-1-2018), θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

•    Την Τρίτη 2-1-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Παλαιομάνινα – Στρογγυλοβούνι – Αγράμπελα – Πρόδρομος – Χρυσοβίτσα – Μαχαιρά – Μπαμπίνη – Σκουρτού.
•    Την Τετάρτη 3-1-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 24:00, στις περιοχές του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο,  Ελληνικά  - Άνω Κεράσοβο – Κάτω Κεράσοβο – Ζευγαράκι – Φραγκουλέικα – Κλεισορρεύματα – Λυσιμαχία – Αγγελόκαστρο.
•    Την Πέμπτη 4-1-2018 και κατά τις ώρες 09:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Αγγελόκαστρο - Σταμνά – Άγιος Ηλίας – Γουριά – Πεντάλοφος – Λεσίνι – Μάστρο - Κατοχή – Χρυσοβέργι
•    Την Παρασκευή 5-1-2018 και κατά τις ώρες 8:00 - 15:00, στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ακολουθώντας το δρομολόγιο, Ανθόφυτο - Καταφύγιο – Αναβρυτή – Κεντρική - Άνω Χώρα – Αμπελακιώτισσα - Ελατού – Τερψιθέα  - Λιμνίτσα.
•    Το Σάββατο 6-1-2018 και κατά τις ώρες 17:00 - 23:00, στην περιοχή του Αστυνομικού  Σταθμού Γαβαλούς,  ακολουθώντας το δρομολόγιο, Κάτω Μακρυνού – Καψοράχη – Δαφνιάς – Λιθοβούνι – Μεσάριστα – Ποταμούλα – Άνω Μακρυνού.