«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού  για καταδικαστική απόφαση
   
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οκτώ ετών, για απάτη. 


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για κλοπή
   
Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Γαβαλούς σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (3-12-2017) τα ξημερώματα, στο Αγγελόκαστρο παραβίασαν πόρτα αποθήκης 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσαν...
δοχεία με δυο τόνους βρώσιμες ελιές, συνολικής αξίας (4.000) ευρώ.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ 


Σύλληψη ημεδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη
   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Βάλμη Ηλείας, από  αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας, ένας 66χρονος ημεδαπός, διότι ενώ βρισκόταν στην οικία του, διαπληκτίστηκε με 40χρονο ημεδαπό και του προκάλεσε σωματική βλάβη, πυροβολώντας τον με κυνηγητική καραμπίνα, στα κάτω άκρα.

Ο 40χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στον τόπο του περιστατικού την κυνηγετική καραμπίνα, ένα κάλυκα και δέκα φυσίγγια.