«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Ανακοίνωση εργαζόμενων Νοσοκομείου Αγρινίου

Του ΣΕΝΑ και της ΕΙΝΝΑΑ

Με αφορμή την ανταλλαγή απόψεων και ερμηνειών σε θέματα που αφορούν το νοσοκομείο Αγρίνιου και είδαν το φως της δημοσιότητας   δια μέσου  αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι εκπρόσωποι του νοσοκομείου Αγρινίου, γιατρών και λοιπών εργαζόμενων, συνεπείς στα λεγόμενα και στα γραφόμενά τους πραγματοποίησαν πρόσφατα συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου υγείας.
Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι...
όλα αυτά που μας απασχόλησαν και έχουν γραφτεί με σαφήνεια από τη μεριά μας όλο το προηγούμενο διάστημα. Εκτός από το θέμα της διοίκησης, που σαφώς και τέθηκε επί τάπητος, γιατί πολύ απλά δεν έχει αλλάξει τίποτα για εμάς, κρίναμε σκόπιμο να παραθέσουμε και με γραπτό πλέον υπόμνημά μας μια σειρά άλλων θεμάτων που αφορούν στη λειτουργία του νοσοκομείου μας και που τουλάχιστον για εμάς αποτελούν προτεραιότητες σε αντίθεση με εκείνες που επιλέγει η διοίκηση να υλοποιεί.
Όποιες ενέργειες κάνουμε, γίνονται με γνώμονα το συμφέρον του νοσοκομείου και του τόπου μας, γιατί έχουμε επιλέξει να περάσουμε τη ζωή μας σε αυτό τον εργασιακό χώρο σε αντίθεση με τους διοικητές, που είναι προσωρινοί αλλά που πολλές φορές οι επιλογές τους μένουν και δυστυχώς δημιουργούν προβλήματα στον χώρο εργασίας μας για πολύ χρόνο. Όλα όσα γράφονται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφορούν απλά ερμηνείες των ίδιων και τίποτα παραπάνω. Καλή η επικοινωνία αλλά οφείλει να αποτυπώνει την πραγματικότητα αλλιώς αποτελεί πηγή σκόπιμων ή άσκοπων αντιπαραθέσεων.

Τα Δ.Σ.
Ε.Ι.Ν.Ν.Α.Α.                                      Σ.Ε.Ν.Α.