«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Ενημέρωση από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Απ. Κατσιφάρας: Τα εμπόδια δεν θα μας κάμψουν, ατενίζουμε με σιγουριά το μέλλον

Σε πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας αναφέρει:
Αγαπητοί συμπολίτες, αφήνοντας πίσω μας μια δύσκολη χρονιά με πάμπολλα προβλήματα που ανέκυψαν , ας ατενίσουμε με αισιοδοξία το νέο έτος που σε λίγο ανατέλλει.
Με συνεργασία , αλληλεγγύη και ενότητα μπορούμε να παρακάμψουμε εμπόδια και...
όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας.
Η Περιφέρεια και το 2018 θα συνεχίσει σχεδιάζοντας, διεκδικώντας και υλοποιώντας πολυποίκιλες δράσεις και έργα αξιοποιώντας κονδύλια.
Με σχέδιο θα προχωρήσει κόντρα στις δυσκολίες της συγκυρίας.
Εύχομαι σε όλους υγεία, δύναμη και δημιουργικότητα, που την έχουμε τόσο ανάγκη   για να προχωρήσουμε μπροστά».

***
Πρωτοχρονιά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας
με Δοξολογία και ευχές
Με Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών για τον καινούργιο χρόνο και ανταλλαγή ευχών, θα ξεκινήσει για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η νέα χρονιά, το 2018.
Ειδικότερα, την Δευτέρα 1η Ιανουαρίου 2017 και ώρα 11 το πρωί θα τελεστεί Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Πατρών, για τον καινούργιο χρόνο, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ. κ. Χρυσοστόμος.
Αμέσως μετά και ώρα 12 το μεσημέρι, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας θα δεχθεί τις καθιερωμένες ευχές για την πρώτη ημέρα του έτους 2018 στο γραφείο του, στην έδρα της Περιφέρειας στην Πάτρα (ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 32 και Αμερικής, 3ος όροφος).
Να σημειωθεί πως στη Δοξολογία, έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι της πολιτικής, στρατιωτικής και πολιτειακής ηγεσίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.