«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Τα Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και του σωματείου Οικοδόμων  εκφράζουν την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους  στα λαϊκά νοικοκυριά  που επλήγησαν από τις πλημμύρες  των προηγούμενων  ημερών.
Για μια  ακόμη φορά ήρθαν στην επιφάνεια, μετά από  φυσικά καιρικά φαινόμενα, η αδιαφορία  και  οι διαχρονικές ευθύνες  της πολιτείας  για τα μέτρα προστασίας των λαϊκών νοικοκυριών και των περιουσιών τους .
Για άλλη μια φορά  επλήγησαν  λαϊκά νοικοκυριά στην περιοχή μας. Οι ζημιές  στο οδικό δίκτυο , σε σπίτια , σε αγροκτήματα , σε επιχειρήσεις  ήταν μεγάλες . Ευτυχώς  δε θρηνήσαμε θύματα, όπως στη Δυτική Αττική.
Απαιτούμε άμεσα η πολιτεία  να πάρει τα απαραίτητα μέτρα για...
αποκατάσταση των ζημιών  και να αποζημιώσει  τους πληγέντες με όλο το ποσό των ζημιών που έπαθαν οι περιουσίες τους.
Το Ε.ΚΑ.  και το σωματείο  Οικοδόμων  το επόμενο διάστημα  θα πάρουν  μια σειρά πρωτοβουλίες  για να αναδείξουν και να απαιτήσουν μέτρα  που πρέπει να παρθούν  για την προστασία  του λαού από φυσικά φαινόμενα, όπως γεωλογικές μελέτες , αντιπλημμυρικά – αντιπυρικά  έργα, έργα σεισμικής θωράκισης  κ.λ.π.
Καλούμε  τους εργαζόμενους  και τ’ άλλα λαϊκά στρώματα,  συσπειρωμένοι στα σωματεία – συλλόγους , να πάρουμε  την υπόθεση στα χέρια μας για την προστασία μας  από τα διάφορα φυσικά  φαινόμενα. Να διεκδικήσουμε  την υλοποίηση άμεσων μέτρων .

ΤΑ  Δ.Σ.

«ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ» - Ανακοίνωση Εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές του σωματείου

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ  ΣΤΑ

ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
ΕΔΡΑ : ΑΓΡΙΝΙΟ  Ελ. Βενιζέλου 13 Τηλ. 26410 22325

Αγρίνιο  3- 12- 2017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Εφορευτική Επιτροπή του σωματείου της «Ένωσης Οικοδόμων & Εργαζομένων  Στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας»  κάνει γνωστό  στους συναδέλφους οικοδόμους της περιοχής  ότι οι αρχαιρεσίες  του σωματείου μας για ανάδειξη νέου Δ.Σ. , Εξελεγκτικής Επιτροπής  και Αντιπροσώπων σε Ε.Κ.Α και Ομοσπονδία , θα διεξαχθούν  από :
1.      ΤΕΤΑΡΤΗ 6 Δεκεμβρίου  έως και ΤΡΙΤΗ 12 Δεκεμβρίου 2017  καθημερινά  και ώρες 10:30 – 14:30  και 16:30 – 20:30 στο Εργατικό Κέντρο Αγρινίου. Επίσης  αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν  στα παρακάτω παραρτήματα :
2.      ΚΑΤΟΥΝΑ  : Σάββατο 9 Δεκέμβρη  και ώρες 11:30 – 19:30 σε αίθουσα του τοπικού  διαμερίσματος Κατούνας
3.      ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ : Κυριακή  10 Δεκέμβρη  και ώρες 11:30 – 19:30  σε αίθουσα του τοπικού διαμερίσματος  Καινουρίου .
4.      ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ : Κυριακή 10 Δεκέμβρη  και ώρες 11:30  - 19:30  σε αίθουσα του Δήμου

Οι συνάδελφοι θα πρέπει να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα  και το βιβλιάριο ασθενείας ή άλλο δημόσιο έγγραφο.

Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ