«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ 

Σύλληψη ημεδαπού για ληστεία και κλοπές
    
Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, ένας 28χρονος ημεδαπός, διότι στις 17-12-2017, 19-12-2017 και 21-12-2017  αφαίρεσε από το ρεζερβουάρ βαρκών ημεδαπών βενζίνη, εργαλεία και δυο μπαταρίες.  

Επισημαίνεται ότι...
προχθές το απόγευμα ο δράστης αφαίρεσε βενζίνη από το ρεζερβουάρ βάρκας ημεδαπού, ενώ όταν έγινε αντιληπτός από τον παθόντα, του άσκησε βία με μία ξύλινη ράβδο προκειμένου να διαφύγει με τα κλοπιμαία.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ  

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος πέντε ατόμων για διακεκριμένες κλοπές

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας σχηματίστηκε δικογραφία, για διακεκριμένες κλοπές, σε βάρος πέντε αγνώστων δραστών, οι οποίοι επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο στις 24-12-2017 ξημερώματα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φορώντας γάντια, έσπασαν με σιδερένια σκύλα, πόρτα καταστήματος αθλητικών ειδών, στο Αίγιο και αφού ερεύνησαν τους χώρους αφαίρεσαν από την ταμειακή μηχανή το συρτάρι που περιείχε χρηματικό ποσό των (100) ευρώ.

Οι ίδιοι δράστες, λίγη ώρα αργότερα,  διέρρηξαν πρατήριο υγρών καυσίμων στο Λαμπίρι Αιγίου και με την χρήση του ίδιου διαρρηκτικού εργαλείου,  αφαίρεσαν πάλι το συρτάρι από την ταμειακή μηχανή.


Σύλληψη ημεδαπής για κατοχή ναρκωτικών

   
Συνελήφθη, προχθές το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος  Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 43χρονη ημεδαπή, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που της διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή της και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης και ένα ναρκωτικό δισκίο.