«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράνομη οπλοκατοχή   
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στη Λεπενού, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 27χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι.


Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα
   
Συνελήφθησαν, χθες το αργά το βράδυ  στο Αγρίνιο,  από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφαλείας Αγρινίου, πέντε αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας, οι οποίοι είχαν εισέρθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος αγνώστων δραστών για ληστεία   
Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία  σε βάρος  τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού ακινητοποίησαν έναν 17χρονο υπήκοο Πακιστάν και του άσκησαν βία με σκοπό να του αφαιρέσουν χρήματα.  Οι δράστες εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους όταν διαπίστωσαν ότι ο ανήλικος δεν έφερε χρήματα.

Ενεργούνται αναζητήσεις για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών.

Σύλληψη ημεδαπού για απόπειρα κλοπής   
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας 43χρονος ημεδαπός, διότι εισήλθε από ανασφάλιστη κεντρική θύρα σε  μονοκατοικία με σκοπό την κλοπή.

Σύλληψη αλλοδαπών για κλοπή   
Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στο Ρίο Πατρών, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δύο αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλγερίας και Μαρόκου, ηλικίας 30 και 27 ετών αντίστοιχα, διότι ενεργώντας από κοινού, εισήλθαν από ανασφάλιστη πόρτα σε σταθμευμένο λεωφορείο και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν άμεσα τους δράστες, ενώ βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν, τον φορητό υπολογιστή.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα