«Η κοινωνία σε θέλει να είσαι απλώς ένα φωτοαντίγραφο, ποτέ ένα πρωτότυπο» Όσσο

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ- ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΝΩΝ για δυνάμεις καταστολής στην επιχείρηση Καρυπίδη

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΠΑΓ/ΤΑ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 13 ΑΓΡΙΝΙΟ  ΤΗΛ : 26410 22325  FAX :  26410 46515
Αγρίνιο 30 /12/2017

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Αγρινίου και η Ένωση Οικοδόμων και Εργαζομένων στα Συναφή Επαγ/τα Ν. Αιτωλ/νίας   καταγγέλλουν  σ’ όλους τους εργαζόμενους της περιοχής  την άγρια επίθεση καταστολής και τις συλλήψεις  συνδικαλιστών του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων , του σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων  και εργαζομένων  της επιχείρησης  « MARKET IN» (ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ) που διεκδικούσαν το δικαίωμα στην εργασία  και την καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Η ενέργεια αυτή της αστυνομίας αναδείχνει...
για μια ακόμα φορά,  την πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ  που θέλει τους εργαζόμενους  υποταγμένους στη μεγαλοεργοδοσία και στα συμφέροντα του κεφαλαίου.
Επίσης αναδείχνεται έμπρακτα , για ακόμα μια φορά, τι ετοιμάζει η κυβέρνηση με το νέο νόμο για τα εργασιακά και τη συνδικαλιστική δράση .
Είμαστε στο πλευρό των συλληφθέντων συνδικαλιστών και των εργαζομένων στου ΚΑΡΥΠΙΔΗ , που διεκδικούν τα δίκαιά τους  και καλούμε το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα να σταθεί  στο πλευρό τους.
Η μαζική συμμετοχή στην απεργία στις 14 Δεκέμβρη  θα είναι μια αποφασιστική απάντηση στον αυταρχισμό  της κυβέρνησης και της μεγαλοεργοδοσίας.

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ